HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Milyenek lesznek a svájci bankok ügyfelei a jövőben?

2011.08.15. 10:33 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-online-bankingA svájci bankok egyik legnagyobb erőssége az, hogy valóban törődnek az ügyfelekkel. Természetesen egy magánbank (privátbank) sokkal jobban oda tud figyelni a bankszámlák tulajdonosainak igényeire.  Ezek az igények azonban egyre gyorsabban változnak.

Szinte minden svájci bankra igaz, hogy az általános trend szerint a jövő banki ügyfele:

 

 

-online informálódik,
-jobban bízik a barátaiban, mint a bankjának igazgatójában,
-szinte egyáltalán nem megy el a bankfiókba,
-a banki ügyletek 95 százalékát online intézi,
-vannak pénzügyi ismeretei.

A jövőben (de már a jelenben is) a svájci bankok ügyfelei számára a legfontosabb, hogy mindig hozzáférjenek a banki szolgáltatásokhoz.

A közösségi oldalak

A közösségi oldalak, mint a Facebook vagy a Linkedln mindenki számára elérhető hálózatok, ahol az emberek nemcsak ismerőseikkel cseveghetnek vagy oszthatnak meg velük információkat, de egyre több az olyan alkalmazás, amely a mindennapi életet is megkönnyíti vagy egyszerűbbé teszi.
A bank és az ügyfelek közti kapcsolat aktív és igen egyszerű fontos információkat eljuttatni az érdeklődőknek, a közzétett információ a különféle keresőkben is megjelenik, összekapcsolva a márkával. Mivel az online kommunikáció a közösségi oldalakon teljesen átlátható, ezért a bankok a következő intézkedésekkel védik egy részt reputációjukat, másrészt az ügyfeleket:

-online kommunikáció és párbeszéd lehetőségének fejlesztése a bank és az ügyelek között, amelynek során biztosítani kell az ügyfél biztonságát,

-az online hírnév ellenőrzése,

-szabályokat kell felállítani a bank munkavállalói számára, amikor a közösségi oldalakat használják.

A cikk következő részében az online önkiszolgáló rendszerekről és a mobiltelefonról történő bankolás új kihívásairól lesz szó!

Kapcsolódó cikkek:

Megint a HSBC lett a legjobb internetes bank

Mennyire biztonságos külföldi bankszámlát nyitni az Interneten?

Pénz online átutalása két mobiltelefon összeérintésével

Olcsóbb az online bankolás?

Külföldi bankszámlanyitás 4 lépésben

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Amerikai bankszámlanyitás otthonról

A nemzetközi kiskereskedelem jövője az alacsony adózású e-kereskedelem

Szólj hozzá!

Címkék: svájci frank svájci bank svájci banktitok bankszámlanyitás cégalapítás svájcban svájci bankok külföldi bankszámla bankszámlanyitás külföldön svájci bankszámlanyitás külföldi bankszámlanyitás svájci bankszámlanyitás otthonról svájci banki ügyfél

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr873154505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása