HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

A Credit Suisse ügyféltanácsadói nem mehetnek Németországba

2012.04.09. 02:47 külföldi bankszámla

 


A Credit Suisse Group AG újból megtiltotta az ügyféltanácsadóknak az utazást Németországba, jelentette a Boersen-Zeitung, de nem jelölték meg a forrást.

A tilalmat eredetileg 2010-ben jelentették be és később visszavonták a német újság szerint. A látogatási tilalom oka az volt, hogy akkor a svájci bankból lopott adatok és a vitás adózási ügyek miatt komoly kockázatot vállaltak a svájci bankárok, amikor német ügyfeleiket látogatták.

A Bloomberg még csütörtökön próbált hivatalos információt szerezni a banktól, de nem kommentálták az eseményeket.

 

Svájc egyébként múlt héten letartóztatáso parancsot adott ki három német adónyomozó ellen, akik megvásárolták a CS-től lopott banki ügyféladatokat tartalmazó CD-t. Az ipari kémkedés miatt körözött nyomozók 2,5 millió euróért vásárolták meg az állítólagos német adócsalók adatait 2010-ben Észak-Rajna-Vesztfália tartomány számára.

A svájci-német adóegyezmény miatt fellángolt vitáról részletesen beszámolunk a svajcicegalapitas.info oldalon megjelent cikksorozatban!

Kapcsolódó cikkek:

Milyen svájci bankok vannak? I. rész

A svájciak erősen támogatják a banktitkot

A bank és az ügyfél közötti bizalmasság (banktitok)

Mennyire biztonságosak a svájci bankok?

Ragaszkodnak a svájciak a banktitokhoz

Nincs elég hely az aranynak a svájci bankokban

Svájci alacsony adózású bankolás

A magánbankolás előnyei

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

 

Szólj hozzá!

Címkék: credit suisse svájci bank svájci bankok svájci bankszámlanyitás bankszámlanyitás svájcban svájci banki ügyfél svájci bankár svájc banki ügyféltanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr654372662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása