HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Virtuális iroda

2012.04.02. 03:49 külföldi bankszámla

 


A virtuális iroda nagyon megkönnyíti az üzletemberek életét. A legfontosabb nagyvárosok legelőkelőbb irodaházaiban jelenhetnek meg, ráadásul összehasonlíthatatlanul olcsóbban, mintha ténylegesen irodát bérelne bárhol.

Mi is a virtuális iroda?
Elvileg egy olyan iroda, amely nem is létezik, “csak úgy tűnik”, mintha az iroda tulajdonosának tényleges jelenléte lenne. A valóság azonban ennél sokkal bonyolultabb. Ugyanis a virtuális irodák világa egyre kiterjedtebb, a “virtuális” és a valódi irodák funkciói összekeverednek és kiegészítik egymást. Érdemes egy kicsit jobban megvizsgálni ezt a kérdést.

 

Egyre több üzetembernek van szüksége arra, hogylegyen saját irodája. Akár ott, ahol fizikailag van, tehát ahol él. De lehet, hogy nemzetközi tevékenysége miatt máshol is szüksége van arra, hogy megjelenjen. Akár azért, mert ténylegesen tevékenységet folytat máshol, de lehet hogy csak azért, mert mondjuk egy londoni, new yorki vagy hongkongi iroda címe a névjegykártyán nagyon megerősíti a presztizst és az elismerést.

Milyen is egy virtuális iroda?
Amikor elkezdődött a virtuális szolgáltatás, akkor a ma már csak alaptevékenységeket kínálták a “virtuális irodaházak”. Azaz volt egy emailcím, egy postafiókcím és egy hangposta.
Ehhez képest ma már nagyon másról szól a virtuális irodai szolgáltatás.
Vegyünk példának egy klasszikus londoni esetet.
A virtuális iroda valóban létezik egy roppant patinás és előkelő londoni irodaházban. A beérkező hívásokat egy titkárnő veszi fel, aki nagyon szívesen tájékoztat arról, ami a feladata. Akár kapcsolhatja is a hívást a világ bármelyik részén tartózkodó iroda tulajdonosnak vagy átvehet üzenetet, esetleg jelehei, hogy a keresett személy éppen ebédel és kér egy későbbi visszahívást. A virtuális iroda rendelkezésre bocsáthat valódi irodát is. Azaz egyeztetett időpontban valódi tárgyalásokat lehet folytatni az elegáns irodaház tárgyalójában. Azaz a virtuális jelenlétet fizikai jelenlétre lehet váltani. A beérkező hívásokat továbbítják, az emaileket szintén. A beérkező postát egyszerűen elküldik a megadott címre.

A virtuális irodát működtető cégek általában több ország, több üzleti központjában is rendelkeznek lehetőségekkel. Ez azt jelenti, hogy a virtuális iroda bérlőjének lehet egyszerre több városban is megjelenése, miközben az ár alig változik!

Mennyibe kerül a virtuális iroda fenntartása?
A virtuális irodában ez a legjobb. Az ár mindig az igénybevett szolgáltatásoktól függ, de valójában sosem több párszáz eurónál. A világ “legmenőbb” üzleti központjaiban lehet helyhez jutni így, kevesebb pénzért, mintha egy asztalnyi helyet bérelne az ember, bármelyik kisváros leglepusztultabb irodaházában.

Kérjen ingyenes tanácsadást, hogy hogyan nyithat hatékony virtuális irodát a legfontosabb üzleti központokban!

Kapcsolódó cikkek:

Bankolás második útlevéllel: gyakorlati útmutató

Várja az adómentességre vágyó cégeket a Kajmán-szigeteki Különleges Gazdasági Zóna!

Szólj hozzá!

Címkék: virtuális iroda iroda bérlés külföldi iroda külföldi képviselet olcsón

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr674355267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása