HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Üzleti állampolgárság

2012.03.08. 13:07 külföldi bankszámla

 


A cikk a “Második útlevél” című írás folytatása

Az írás előző részében említett St. Kitts és Dominika mellett nemcsak távoli egzotikus országok árulják útleveleiket.

Széles körben ismert, hogy például Ausztriában is igen könnyen jutnak állampolgársághoz a befektetők. Az osztrák állampolgársági törvényben ugyanis szerepel az a kitétel, hogy állampolgárság adható a kérelmezőnek a “rendkívüli szolgálatot” tesz Ausztriának vagy majd megteszi később.

 

A megvásárolható útlevelek világában tevékenykedő cégek közül többnek a képviselői (például a Henley & Partners)is határozottan állították különféle sajtótermékekben, hogy sikerült hatalmas összegekért osztrák állampolgárságot vásárolniuk ügyfeleiknek, a befektetések ebben az esetben meghaladták a tízmillió dollárt.

A hivatalos osztrák nyilatkozatok szerint szó sincs ilyesmiről, egyáltalán nem árulják az állampolgárságot. Ők is hallották már a pletykákat, de ezeknek nem kell hinni, állítják az osztrákok.

Más nyugati országokban is szívesen látják a gazdagokat. Az Egyesült Államok, Kanad és Új-Zéland is ad bevándorló vízumot, ha a kérelmező a megfelelő üzletágakban fektet be. Ezek a programok nem járnak azonnali útlevéllel, de jelentősen felgyorsítják az eljárást a honosításhoz.

A pénzért adható és vásárolható állampolgárság lehetősége igen távol áll a társadalom nagy részétől. Ettől függetlenül egyre jobban meghonosodik ez a gyakorlat, mert elég nagy a kereslet rá, és a kínálati oldal is folyamatosan fejlődik.

Ma már nemcsak azzal foglalkoznak a közvetítő cégek, hogy segítsenek megfelelő állampolgárságot vásárolni, de abban is segítenek az országoknak, hogyan csábítsanak megfelelő vagyonú vagy tudású embereket arra, hogy betelepüljenek.

Egy gazdag vagy tehetséges embernek egyszerűen nincs szüksége arra, hogy egy országra korlátozza a képességeit. Egy második sőt harmadik útlevél birtokában jelentősen nő a személyes szabadsága, a személyét övező diszkréció és a biztonság.

Kérjen tanácsot szakértőinktől második útlevél és üzleti állampolgárság ügyében!
Folytatjuk!

Kapcsolódó cikkek:

Második útlevél

Kivándorlás: Nicaraguai honosítási és üzleti bevándorlás program

Második útlevél: állampolgárság Suriname

Kivándorlás: Guyana állampolgársági program

Állampolgárság Trinidad és Tobagóban

Kivándorlás a paradicsomba: St. Kitts útlevélprogram

Alacsony adózású banki tevékenységek a Nevis szigeten

Adóhatékony bankolás bankolás St. Kitts és Nevis szigeteken

Nevis nem dobja be a törülközőt

Kivándorlás Brazíliába cégalapítással

Szólj hozzá!

Címkék: második útlevél üzleti útlevél program üzleti útlevél üzleti állampolgárság

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr744297523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása