HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Második útlevél

2012.03.07. 18:49 külföldi bankszámla

 

Évtizedeken keresztül a cukornádból származott a legtöbb bevétel a St. Kitts és Nevis szigeteken. Ahogy a cukorárak csökkenni kezdte, St. Kitts sokkal édesebb portékát kínált eladásra: állampolgárságot.

Egy állampolgárság 250.000 dollárba kerül. Maga az eljárás három hónapig tart és a jelentkezőnek még a sziget homokos tengerpartjára sem kell tennie a lábát, minden otthonról bonyolítható.

Miért éri ez meg?
St. Kitts állampolgárai ugyanis vízum nélkül utazhatnak több mint száz országba, köztük Kanadába és az Európai Unióba. Nincs személyi jövedelem adó és a szigetvilág távoli fekvése rendkívül kényelmes pihenőhey, amikor máshol “felgyorsulnak az események”.

 

Egyre többen keresnek megvásárolható második útlevelet. Például zavargásoktól tartó közel-keletiek, az adóhatóságtól rettegő amerikaiak, új életre vágyó európaiak vásárolnak maguknak új állampolgárságot.

A nemzetközi ügyfelek érdeklődése szerint a legtöbben a magas adók elöl menekülnének, ezt követik a polgári peres ügyek, majd a félelem a terroristáktól.

St. Kitts csak az egyike az olyan országoknak, amelyek jó pénzért árulják állampolgárságukat, bár a szolgáltatásnak többféle elnevezése is van a nemzetközi sajtóban:

-második útlevél
-üzleti állampolgárság
-befektetői állampolgárság

St. Kitts szigetén például az állampolgárság 250.000 dollárba kerül, ezzel az összeggel a “Cukoripari Diverzifikáció Alapítványt” kell támogatni, amely a nyugdíjas cukornád termelőket segíti. Lehet állampolgárságot szerezni az úgynevezett állami ingatlanszerzési projekt keretében is. Ilyenkor 400.000 dollár értékű ingatlant kell vásárolni az útlevélért cserébe. Ehhez jön hozzá a kötelező átvilágítás költsége is, amelyet szintén a kérvényező fizet.
Ehhez képest a szomszédos Dominikán mindössze 75.000 dollár egy állampolgárság.

Folytatjuk!

Kérjen szakértői tanácsot második útlevél megvásárlásához!

Kapcsolódó cikkek:

Kivándorlás: Nicaraguai honosítási és üzleti bevándorlás program

Második útlevél: állampolgárság Suriname

Kivándorlás: Guyana állampolgársági program

Állampolgárság Trinidad és Tobagóban

Kivándorlás a paradicsomba: St. Kitts útlevélprogram

Alacsony adózású banki tevékenységek a Nevis szigeten

Adóhatékony bankolás bankolás St. Kitts és Nevis szigeteken

Nevis nem dobja be a törülközőt

Kivándorlás Brazíliába cégalapítással

Szólj hozzá!

Címkék: st kitts második útlevél állampolgárság vásárlás üzleti állampolgárság

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr324295990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása