HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Gyémántba és más befektetésekbe menekítik pénzüket a befektetők I. rész

2012.03.02. 14:26 külföldi bankszámla

 


A gyémánt az egyik legelfogadottabb eszköze a vagyonvédelemnek, azaz a békés nyugdíjasévek biztosításának, illetve annak, hogy a következő generációk is valóban részesülhessenek a vagyonból.

A gyémántipar azért lett ráadásul különösen népszerű az utóbbi időkben, mert az arany, ezüst és más nemesfémek piaca egyre inkább hajlamos az ingadozásra.
Mivel a gyémánt ára folyamatosan emelkedik, ezért a módosabb befektetők egyre többet vásárolnak, céljuk nem csak az esztétikai érték, hanem a vagyonvédelem is.

A gyémánt és az egyéb drágakövek hagyományosan a gazdag emberek luxus életmódjához és a pazarláshoz kapcsolódnak. A történelem során a drága ékszerek mindig a társadalmi helyzetet és a bőséget fejezték ki. Az extravagáns ékszerek megvétele és hordása a kivételes jólétben élők kiváltsága volt, de az is egyértelmű, hogy a gyémánt és a többi drágakő a pazar élet mellett biztos befektetést is jelentett.

A modern befektetők egyre inkább szokatlan eszközvédelmi stratégiákat alkalmaznak, hogy megvédjék vagyonukat a hitelezői kockázatok és más veszélyek elöl. Ilye stratégia a drágakő vásárlás, amely hatékony, megbízható és alternatív megoldás.

Delta Quest szerint akutatási eredmények azt mutatják, hogy a befektetőknek belefáradtak a megszokott vagyonvédelmi lehetőségek használatába, mint az ingatlanvásárlás, kötvények és részvények. Ezek ugyanis rövid és hosszú távú kockázatot is jelentenek, nem is szólva a csődökről vagy az inflációról. A vagyonos befektetők közül igen sokan keresnek más, teljességgel megbízható vagyonvédelmi megoldásokat, amelyek biztonságosak és hosszútávú távon is garantálják az előnyöket.

A kereslet növekedésével természetesen az ár is emelkedik. Nem is az olyan áruk, mint az arany vagy más nemesfémek bizonyítják ezt, hanem a gyémánt. A gyémánt ára ugyanis drámai módon emelkedik, egyre többen keresik a legritkább és legdrágább természetben található drágaköveket. Az elmúlt ötven évben megdöbbentő módon növekedett egyetlen karát értéke:
2700 amerikai dollárról 29000 dollárra emelkedett 2010. decemberéig.

Folytatjuk!

Kapcsolódó cikkek:

A legfontosabb offshore pénzügyi központok listája

Palládium a legnemesebb fém

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Nemesfémek: Aranyéhség

Nincs elég hely az aranynak a svájci bankokban

Hongkongi aranyszámla előnyei

Nem ért véget az aranyláz

Nem ért véget az aranyláz II. rész

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyémánt vagyonvédelem drágakő biztos befektetés biztonságos befektetés

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr834284541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása