HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Osztrák bankok: Kathrein Privatbank

2012.02.02. 19:35 külföldi bankszámla

A Kathrein privátbankot 1923-ban alapították felső vezetők, alapítványok és vállalkozások vagyonának gyarapítására és kezelésére. A Raiffeisen Bank International AG száz százalékos tulajdonában álló leányvállalatként egyesíti a rugalmas és szolgáltatás orientált magánbank előnyeit a nagy nemzetközi bankcsoport nyújtotta biztonsággal. A vállalkozók és magánalapítványok bankja A Kathrein Privatbank különleges figyelmet fordít a vállalkozókra, a családi vállalkozásokra és a magánalapítványokra.

 

Az osztrák bank minden fontos szolgáltatást kimagasló szinten nyújt a célcsoportjának is. Ezek közé tartozik a személyre szabott befektetési stratégia, a vagyonkezelés, az alapítvány létrehozásának és működtetésének segítése, a vállalkozások továbbadásának segítése, öröklés, illetve a vállalkozások ajándékozása vagy adásvétele. A magánalapítványok kompetens kezelése A Kathrein Privatbank Ausztria vezető magánalapítvány kezelő pénzintézete. A 2006-ban alapított alapítványi iroda rendelkezik minden az alapításhoz szükséges kellékkel és tapasztalattal. A magánalapítványok számára kínálnak pénzügyi tervezési szolgáltatásokat is a "Kathrein Portfolio - Eszközoptimalizálás" keretein belül. A bank jellemzői szerintük: Integritás, komolyság és diszkréció. Az Euromoney szaklap 2008-ban a Kathrein privátbankot Ausztria legjobb magánbanjává választotta, főleg a magánalapítványok terén elért eredményekért.

A Kathrein Privatbank honlapja

Kérjen szakértői tanácsot osztrák számlanyitáshoz!

Kapcsolódó cikkek:

Osztrák Privátbankok: A Raiffeisen Reutte csoport

Privátbankok Ausztriában: Bankhaus Jungholz

Osztrák bankok: A Raiffeisen Ausztriában

Magánbankok Ausztria: Capital Bank

Ausztria magánbankok: Semper Constantia Privatbank AG

Magánbankok Ausztriában: A Meinl bank

Osztrák magánbankok: Bank Winter

Magánbankok Ausztriában: LGT Bank Austria

Osztrák magánbankok: A Schoellerbank

Osztrák családi bankok: Bankhaus Spängler

Osztrák magánbankok: Wiener Privatbank

Bankszámla megnyitásának menete Németországban

Német/osztrák banki szótár

Svájci bankszámlanyitás részletei

Szólj hozzá!

Címkék: osztrák bankszámlanyitás osztrák bankok osztrák bank ausztria bank ausztria bankok ausztriai bankszámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr524052521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása