HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Osztrák magánbankok: Wiener Privatbank

2012.01.10. 23:23 külföldi bankszámla

kulfoldi-bankszamla-wiener-privatbank1A Wiener Privatbank  a vállalati és magánbanki szolgáltatások, valamint az ingatlan beruházások független szakértője, a pénzintézet székhelye Bécsben van.
Az üzleti modell három pillére a biztonság, a függetlenség és a hozzáértés.

Nagy hangsúlyt fektetnek a fenntartható befektetési filozófiára, melynek középpontjában az eszközök megőrzése áll. Erősségük a független, egyéni tanácsadás, mert ahogy a honlapon található állásfoglalásukban áll: a Wiener Privatbank egyetlen célja az ügyfelek érdekeinek képviselete. Sikerük titka az a rendkívüli szakértelem amellyel a vagyonkezelési, befektetési, tőzsdei, valamint ingatlanügyeket kezelik egy osztrák magánbank keretei között.

 

A Wiener Privatbank főbb szolgáltatásai:
Vagyonkezelés,
Befektetési tanácsadás,
Értékpapír kereskedelem,
Eszközkezelés és bróker szolgáltatások,
Vállalati pénzügyek,
Magántőke befektetések

Kérjen ingyenes tanácsadást osztrák bankszámlanyitáshoz!

Kapcsolódó cikkek:

Walser Privatbank AG negyedszer is Ausztria legjobb magánbankja

Magánbankok Ausztriában: LGT Bank Austria

Osztrák bankok listája I. - Ausztriai bankok A-B

Szólj hozzá!

Címkék: osztrák bankszámlanyitás osztrák bankok osztrák céges bankszámlanyitás osztrák bank ausztria bank ausztria bankok ausztria bankszámlanyitás ausztriai bankszámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr143535672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása