HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Magánbankok Ausztriában: LGT Bank Austria

2012.01.09. 19:05 külföldi bankszámla

lgt-vaduz-kozpontAz LGT Bank Ltd (Ausztriában is) a liechtensteini hercegi család tulajdonában álló magánbanki hálózat. A bécsi képviselet 2007-ben nyitott meg, az alapvető szolgáltatások:

Egyéni befektetési tanácsadás,
Vagyonkezelés,
Lombard alapú átfogó finanszírozás

Azt talán felesleges is ecsetelni, hogy a liechtensteini hercegi család direkt irányítása alá tartozó vagyonkezelési szolgáltatások igénybe vétele milyen előnyös is valójában.

 

A tulajdonosokról

A liechtensteini hercegi család vállalkozóként 80 éve irányítja az LGT-t, ez még a magánbankok hagyományosan konzervatív világában is példátlan. A hercegi család  a biztosíték az olyan klasszikus erények, mint a megbízhatóság, a tisztelet és a diszkréció megtartására.

Az LGT vagyon és eszközkezelési csoportja ideális nagyságú ahhoz, hogy személyes igényekre lebontott szolgáltatásokkal és kivételesen képzett vagyonkezelő szakemberekkel álljon az ügyfelek rendelkezésére szinte az egész világon.

Az osztrák LGT célcsoportja a tehetős magánemberek, a magánalapítványok és az intézményi ügyfelek Ausztriában, Közép és Kelet-Európában, akiknek személyre szabott, mégis egységes vagyonkezelési megoldásokat nyújtanak.

Kattintson ide ingyenes tanácsadásért!

Kapcsolódó cikkek:

Osztrák bankok listája I. - Ausztriai bankok A-B

Szólj hozzá!

Címkék: osztrák bankszámlanyitás osztrák bankok osztrák bankszámla osztrák bank ausztria bank ausztria bankszámlanyitás ausztriai bankszámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr113532229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása