HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

A Walser Privatbank AG negyedszer is Ausztria legjobb magánbankja

2012.01.09. 19:23 külföldi bankszámla

kulfoldi-bankszamla-walser-maganbankA “Fuchs-Report 2012″ szerkesztőinek szavazatai alapján negyedszerre is a Walser Privatbank AG bizonyult a legjobb osztrák magánbanknak. A zsűri kiemelte a tanácsadás magas színvonalát, valamint a költségek és díjak átlátható rendszerét.

A döntést megalapozó teljesítmény, főleg a bank strukturált tanácsadási módszerének köszönhető. A Walser magánbank tanácsadói ugyanis szinte kézen fogják az ügyfeleket, bármikor hajlandók részletesen elmagyarázni a tudnivalókat és gondosan kiemelik a lényeget, állt a zsűri indoklásában.

 

A vizsgálat középpontjában ezúttal az “euró krízis” állt. Ebben az ügyfelek számára félelmetes témában a Walser banknak sikerült tisztán állást foglalnia és segíteni ügyfelei döntéseit. A zsűri számára itt egyértelműen bebizonyosodott a bank ügyfélkezelésének hatékonysága, mert sikerült egyensúlyt létrehozni az ügyfelek céljai és a számukra vállalható kockázat között.
“Úgy érezzük, hogy a válság bebizonyította biztonság központú és fenntartható befektetési stratégiánk helyességét”, nyilatkozta Florian Widmer, a Walser Privatbank vezérigazgatója.

A magánbankok értékelésekor az is nagyon érdekesnek bizonyult, hogy sok intézet mennyire nem foglalkozott a biztosításokkal, főleg a rokkantsági (munkaképtelenséggel foglalkozó) biztosításokkal. A Walser azon kevés bankok közé tartozik, amely kiemelten foglalkozik ügyfelei biztosításával is, áll a Fuchs-jelentésben.

“Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a Fuchs-Reports értékelése alapján bekerültünk minden idők legjobb német-ajkú bankjai közé”, mondta Widmer.

Az évenként megjelenő “Fuchs-jelentés” a Fuchsbriefe szakmai úság és az IQF (Pénzügyi szolgáltatások minőségbiztosításával és tesztelésével foglalkozó intézet) szakértőinek rejtett tesztjei alapján készül. A vizsgálat során német, osztrák, svájci, liechtensteini és luxemburgi vagyonkezelőket tesztelnek. A jelentésben majd száz nagy és magánbankot, valamint úgynevezett “Family Office-t” vizsgálnak.

Ingyenes osztrák bankszámlanyitási tanácsadásért kattintson ide!

Kapcsolódó cikkek:

Magánbankok Ausztriában: LGT Bank Austria

Osztrák bankok listája I. - Ausztriai bankok A-B

Szólj hozzá!

Címkék: osztrák bankszámlanyitás osztrák bankok bankok ausztriában ausztria bankszámlanyitás ausztriai bankszámlanyitás legjobb osztrák bank

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr693532275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása