HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Osztrák bankok listája IV.

2011.12.19. 14:03 külföldi bankszámla

osztrak-euro-bankszamlaTiroler Sparkasse Bankaktiengesellschaft Innsbruck

A Tiroler Sparkasse Bankaktiengesellschaft az egyik legfontosabb osztrák kereskedelmi és magánbank (privátbank).

Volksbanken-Gruppe Österreich

A Volksbanken csoport több, mint 600 fiókban várja ügyfeleit Ausztriában. Ez a pénzintézet szolgáltatásait elsődlegesen a kkv szektornak nyújtja. De ügyfelei között megtaláljuk az utazási irodákat is, az alapkezelőket, lízingcégeket, ingatlanfejlesztőket, nyújtanak tanácsadást, lakáshitelt, stb.



Vorarlberger Volksbank

A Vorarlberger Volksbank elsősorban kereskedelmi bank. Ez a pénzintézet egyedülálló a beruházási hitelek terén, de lakossági ügyfelekkel is foglalkoznak.

DenizBank

A DenizBankot 1938-ban alapították, állami tulajdonban volt és feladata a török kereskedelmi hajózás támogatása volt. Az eltelt évek folyamán azonban a bank ismerté vált egész Európában a kitűnő minőségű szolgáltatásai miatt. 1992-ben összeolvadt az Emlakbankkal, de 1997. óta ismét önállóan tevékenykedik. Azóta folyamatosan terjeszkednek külföldön is, Ausztriában is fő területük a nemzetközi bankolás.

BKS Bank

A BKS BANK AG, korábban Bank für Kaernten und Steiermark AG. A pénzintézet profiljához tartozik  a nemzetközi bankolás, amelyet a karintiai, stíriai és bécsi fiókjaiból bonyolítanak. A lakossági bankolás mellett külkereskedelmi ügyletek finanszírozásával is foglalkoznak és 52 fiókot üzemeltetnek.

Kapcsolódó cikkek:

Osztrák bankok felsorolása III. R-S

Osztrák bankok listája II. C-Ö

Osztrák bankok listája I. - Ausztriai bankok A-B

Szólj hozzá!

Címkék: osztrák bankszámlanyitás osztrák bankok osztrák céges bankszámlanyitás osztrák bankszámla osztrák bank ausztria bankok ausztriai bankszámlanyitás ausztia bank osztrák bankok listája

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr263475570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása