HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Svájcban a Nestlét választották a legjobb munkaadónak

2011.12.13. 17:39 külföldi bankszámla

svajci-cegek-3Egy 3700 szakember megkérdezésével készült felmérés szerint a Nestlé, a Google és Credit Suisse a legjobb munkaadók Svájcban.

Az “Ideális Munkáltatói Lista”, amelyet a svéd Universum Communications tanácsadó cég állított össze azt mutatja meg, hogy mely cégekben dolgoznának legszívesebben a szakemberek, a vonzerő és a szakmai elvárások alapján.

A munkáltató kiválasztásakor az intellektuális kihívásokat megelőzve, továbbra is a munka és a magánélet egyensúlya maradt a legfontosabb tényező. A megkérdezetteket ennél kevésbé érdekelte  az elvégzendő munka.

 

A legjobb tíz munkaadóba még belefért az óragyártó óriás Swatch (5.), a kiskereskedelmi Migros lánc (8.) és a csokoládégyártó Lindt&SPrüngli (9.)

A legjobb húsz vállalt között szerepelt a gyógyszergyártó Novartis and Roche, a UBS és a JP Morgan bankok, az ABB tervező csoport, a svájci kormány és a Svájci Szövetségi Vasúttársaság is.

A 2010-es felmérést ugyanez a három cég vezette, míg a magánbankok megőrizték a válság előtt elért helyüket.

A felmérést egyébként más országokban is elvégezték. VIlágszerte a legjobbasn a Google teljesített, a Nestlé a 19., a Credit Suisse és a UBS pedig 33. és a 35. helyet szerezték meg.

Kapcsolódó cikkek:

Svájci fizetések a legkeresettebb szakmák, legkedveltebb cégek és végzettségek szerint

A legnagyobb svájci cégek

A legnépszerűbb cégek Svájcban

Miért költöznek a külföldi cégek Svájcba?

Szólj hozzá!

Címkék: svájci munka svájci állás svájci munkaadó munka svájcban állás svájcban

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr703460918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása