HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

“Ingyenes” osztrák folyószámla vezetési lehetőségek

2011.10.27. 11:17 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-ausztria-ingyenes-folyoszamlaEgy osztrák ingyenes vezetésű folyószámlákat ismertető honlap összehasonlította az általuk legolcsóbbnak tartott ausztriai folyószámlákat.

A tökéletes és ingyenes bankszámlára még várni kell az osztrák elemzők szerint, mert apróbb költségek mindenhol előfordulnak.

Közvetlen befektetési számla (szolgáltató: Internet Girokonto)
EHhez nem jár hitelkártya és a közvetlen befektetés minimális mértéke 2500 euró. A pozitív tulajdonsága az, hogy a számlakezelés ingyenes, zavaró mellékköltségek nélkül.

 

EasyGratis (szolgáltató EasyBank):
Az EasyGratis egy olyan számla, amelynek fő feladata a számlák fizetése, így megnyitásához rendszeres odairányított összegekre van szükség. Különben ingyenesség helyett, kifejezetten drága lesz a számla. Jár hozzá ingyenes bankkártya és ingyenes hitelkártya (Mastercard) is. Ha nem érkeznek rendszeresen összegek a számlára, akkor a pénzintézet a számlát “EasyBank” typusúra változtatja, amelynek éves számlavezetési díja 54.36 euró, ugyanolyan szolgáltatási feltételek mellett, mint az ingyenes száméla esetén.

BankDirekt Konto:
Ennek feltétele, hogy minimum havi 1500 eurós fizetésnek a számlára kell érkeznie és legalább a BankDirekt még egy szolgáltatását igénybe kell venni.

DKB KOnto: TUlajdonképpen minden ingyenes. Az egyetlen hátrány, hogy ez a számla német bankhoz tartozik és Németországban kezelik.  Azonban az IBAN,BIC és egyébb nemzetközi lehetőségek miatt ez a számla márelérhető Ausztriában is (így azok számára is, akik Ausztriában akarnak bankszámlát nyitni). A számlához második bank és hitelkártyát is lehet igényelni, például házastárs számára. Nagy előnye az igénybe vehető számlahitel magas mértéke!A bankkártya azonban német, így azt Ausztriában vagy más országban igen magas jutalék ellenében lehet használni. Ilyenkor érdemes inkább a Visa-rendszerű hitelkártyát használni.

A cikkben szereplő ausztriai bankszámlák feltételei természetesen változhatnak, nem a reklámozásuk, hanem az osztrák ingyenes folyószámlavezetési lehetőségek bemutatása volt ezekkel a célunk.

Kapcsolódó cikkek:

Az osztrák bankok felkészültek a válságra

Hogyan nyisson bankszámlát Ausztriában?

Osztrák bankok

Társulási háttérinformációk osztrák bankszámlanyitáshoz

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Szólj hozzá!

Címkék: bankok ausztriában ausztria bankok ausztria bankszámlanyitás ausztriai bankszámlanyitás ausztia bank osztrák ingyenes folyószámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr673333422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása