HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Átmenetei megszorításokkal orvosolja az EFG bank a “ballépéseket”

2011.10.19. 13:18 külföldi bankszámla


svajciceginfo-efg-bank-3Az EFG International zürichi magánbank átszervezéssel készül a várható 2011-es veszteségekre.

Ezután a nyereséges magánbankolási üzletágra koncentrálnak és megválnak néhány rosszul teljesítő területtől, jelentette be a svájci bank kedden. Idén az átszervezés költségei miatt 50 millió svájci frank veszteségre számítanak.

A svájci bank szerint “eltakarták erősségeinket az elmúlt évek ballépései, mint a befektetések a nem banki tevékenységekbe, túlzottan ambiciózus célok kitűzése és az optimálistól eltérő költséggazdálkodás.

 

A megoldás egyik része, hogy 18 hónapra 15 százalékkal csökkentik az alkalmazottak számát. Ez egy év alatt 35 millió frankos megtakarításhoz vezet.

A svéd, kanadai, Dubájban és Abu Dhabiban működő irodákat már vagy bezárták vagy folyamatban van a leépítésük.

John Williamson vezérigazgató a swissinfonak elmondta, hogy: “Húztunk egy vonalat, a múltbeli hibák elválasztására és most javítjuk az üzletmenetet, a költséghatékonyságot és arra koncentrálunk, amihez a legjobban értünk a svájci magánbankoláshoz

Kapcsolódó cikkek:

Enyhe veszteséggel zárt a svájci EFG magánbank

A svájci bankok keletre tekintenek

Lassan veszik át az új szabályokat a svájci magánbankok

Számozott bankszámlákat nyitnak a diszkrécióra vágyó ügyfelek

Svájci biztonságba menekül a gazdagok és a szegények pénze

Ázsiában a magánbankárok többet keresnek, mint Svájcban

Szólj hozzá!

Címkék: svájci frank svájci bank svájci munka svájci banktitok svájci magánbank svájci bankok svájci bankszámlanyitás svájci banki ügyfél efg international zürich

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr953314354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása