HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

A Julius Bär lendületből veti meg a lábát Ázsiában

2011.10.14. 11:26 külföldi bankszámla


svajcicegalapitasinfo-julius-bar2A svájci Julius Bär magánbank együttműködési megállapodást kötött az ausztrál Macquarie globális pénzügyi szolgáltatóval Észak és Délkelet-Ázsiában, jelentette a swissinfo.

A stratégiai együttműködés keretében a Julius Bär az ügyfelei befektetési ügyeit a Macquarie-hez irányítja, cserébe viszont az ausztrálok az egymilliárd dollár értékű ázsiai vagyonkezelési részlegüket bízzák a svájci bankra.

 

 

A Julius Bär vezérigazgatója, Boris Collardi elmondta, hogy fontos a terjeszkedés a “világ legfontosabb növekedési területén”, amelyet egyébként második hazai piacnak tekintenek.

A Julius Bär Sanghajban megkapta a képviseleti iroda nyitására az engedélyt a Kínai Banki Szabályzó Bizottságtól és az egyetlen külföldi magánbank, amely megkapta a külföldi intézményi befektetői engedélyt a Kínai Értékpapírpiac Szabályzó Bizottságtól.

A Macquarie-nek mintegy tízezer alkalmazottja van 26 helyen a régióban.

Kapcsolódó cikkek:

A Julius Bär költséget csökkent

Meghalt Hans J. Bär

Svájci-amerikai adókiegyezésre van szükség

A Julius Bärnak erős 2010-es éve volt

Lassan veszik át az új szabályokat a svájci magánbankok

Számozott bankszámlákat nyitnak a diszkrécióra vágyó ügyfelek

Két rangos díjat is megnyert a Julius Bär Bank

Szólj hozzá!

Címkék: svájci magánbank julius bär macquarie

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr33302385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása