HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Kivándorlás Brazíliába

2011.10.06. 13:47 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-kivandorlas-braziliaBrazília az ötödik legnagyobb ország a Földön és a legnagyobb nemzet Dél-Amerikában. A latin-amerikai nemzet örökké bővülő bevándorlói körrel büszkélkedhet. Ennek oka a nagyon gyors gazdasági fejlődés, a bányászat, a mezőgazdasági és ipari szektorok fejlődése. Tehát mindig elegendő munkalehetőség várja a jól képzett szakembereket.

Az európai gazdasági válság miatt ismét egyre több a bevándorló,akik ismereteikkel és befektetéseikkel vesznek részt Brazília roppant gyors fejlődésében.

 

Nyüzsgő városok, érintetlen strandok, egzotikus dzsungelek, hatalmas folyók és más természeti csodák várják a kalandvágyó bevándorlókat, akiket munkalehetőséges milliói csábítják a távoli országba.

Az ország fővárosa Brazíliaváros, amely az ország negyedik legnagyobb városa és az UNESCO világörökség része is. Ott székel a szövetségi kormány, szinte az össze nagykövetség és a rengeteg nagy nemzetközi cég központja is az ország közepébe épített fővárosban található. Szubjektív véleményünk szerint igen sok pénzt lehet keresni Brazíliavárosban, azonban életminőségben nem lehet együtt említeni a vízparti városokkal.

Rio de Janeiro évtizedek óta az egyik legfelkapottabb városa jelképét, a Megváltó Krisztus szobrát azonnal felismeri mindenki. A város kétszáz évig volt Brazília fővárosa a gyarmatosítás végét jelentő korszakban. Rio az ország második legnagyobb gazdasági központja, de nemzetközi összehasonlításban is a 30. helyet foglalja el. Központja a legnagyobb olajipari, telekommunikációs és média vállalkozásoknak, valamint a brazil K+F szektornak.

São Paulo is roppant vonzó statisztikai adatokat mutathat fel, a bűnözési mutatókat kivéve. A bevándorlók a világ hetedik legnagyobb városába érkeznek, bár a helyiek szerint még New York is eltörpül a déli félteke óriási metropolisza mellett.  A városban működik a BOVESPA, azaz a helyi tőzsde. A település egyik legérdekesebb vonása az, hogy rengetegféle nép él egymás mellett a legnagyobb békében, a végtelen utcákon a felhőkarcolók között sétáló emberek bármelyik európai nagyvárosról kialakult képbe is beleillenek.

Folytatjuk!

Kapcsolódó cikkek:

Kivándorlás Brazíliába cégalapítással

Brazil céges bankszámla megnyitásának feltételei és menete

Brazil bankszámla nyitás

Hol érdemes letelepedni? V. rész: Panama

Hová érdemes költözni külföldön? III. rész: Kanada

Hová érdemes külföldre költözni? II. rész: Szingapúr

Szólj hozzá!

Címkék: brazília letelepedés kivándorlás brazíliába brazília kiköltözés

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr743282498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása