HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Külföldi (offshore) bankszámlák típusai - Offshore üzleti bankszámla

2011.09.15. 10:17 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-offshore-uzleti-bankszamlaAz Internet fejlődése miatt ma már egyre több cég van jelen a világpiacon és vállalatokkal és magánszemélyekkel üzletelnek szerte a világon. Emiatt már a kiskereskedőknek is szükségük van nemzetközi üzleti bankszámlára.

A múltban csak a globális vállalatok használták az offshore bankszámlákat, ma azonban már mindenki részesedhet a potenciális előnyökből.

 

 

A másik ok az offshore üzleti bankszámla megnyitására az, hogy sok cégvezető attól fél, hogy hazájában tönkremegy a vállalkozása és emiatt nem lehet üzleti bankszámlája. Azonban a cég offshore üzleti bankszámláját szinte mindig lehet külföldön vezetni, mert nem ott ment tönkre a cég, ahol a bankszámlát megnyitották.

Néhány ember számára jogos adóelőnyök miatt is szoktak offshore céges számlát nyitni. Például azok, akik olyan helyre költöznek vagy születnek, ahol nem kell adót fizetni, amíg nem üzletelnek vagy dolgoznak lakhelyükön. Ehelyett offshore céget üzemeltetnek.

Ezek a bankszámlák természetesen rendelkeznek a nemzetközi bankszámlák előnyeivel és rugalmasságával, de a bankok biztosan felszámítanak számlavezetési díjakat. Az is nagyon fontos, hogy olyan tekintélyes joghatóságban kell a vállalati offshore bankszámlát megnyitni, ahová az ügyfelek szívesen küldenek pénzt vagy fogadnak onnan átutalásokat.

Kapcsolódó cikkek:

Külföldi (offshore) bankszámlák típusai - A multi-valuta offshore bankszámla

Külföldi (offshore) bankszámlák típusai - Prémium vagy egyszerű számla?

Külföldi (offshore) bankszámlák típusai - Nemzetközi bankszámlák

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Hol érdemes külföldi bankszámlát nyitni?

Svájci bankszámlanyitás otthonról vagy online

Svájci bankszámlanyitás menete

Svájci bankszámlanyitás

Miért költöznek a külföldi cégek Svájcba?

Mennyire biztonságos vagy diszkrét egy svájci bank?

Szólj hozzá!

Címkék: bankszámlanyitás külföldi bankszámla bankszámlanyitás külföldön offshore bank offshore bankszámla offshore bankszámlanyitás bankszámlanyitás svájcban külföldi bankszámlanyitás offshore üzleti bankszámla offshore céges bankszámla offshore vállalati bankszámla

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr103228946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása