HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Hogyan kell svájci bankszámlát nyitni?

2011.08.19. 15:16 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-svajci-bankszamlanyitasTöbbfajta svájci bankszámla létezik, segítünk eldönteni, melyiket érdemes választani és hogyan kell megnyitni a svájci bankszámlát!

Az első lépés az, hogy eldöntse milyen svájci bankszámlát szeretne? Ha nem érdeke a diszkréció, nem szeretne kimagasló eredményeket elérni, akor a saját nevében nyithat minden nagyobb svájci bankban számlát. Szakértőink természetesen ingyenes tanácsadással szolgálnak.

 

 

Ha azonban szeretné, hogy kiléte titokban maradjon vagy cége számára szeretne bürokráciamentes és alacsony adózású környezetben új és előnyös otthont találni, akkor mindenképpen érdemes svájci magánbankban számlát nyitni. Az általános tanács az, hogy alacsony adózású (korábban offshorenak hívták) országban kell céget alapítani.

Ég és föld a különbség a cégalapításra ajánlott országok között. Nemcsak adózási, de a cég presztizsének szempontjából is. Például, ha valaki Svájcban alapít céget, akkor nemcsak adózási szempontból jár jobban, de a bankjánál is biztosan előnyösebb feltételeket tud elérni. Egy cég biztosan megőrzi a névtelenséget és számtalan előnyt biztosít. Ahhoz, hogy törvényesen érje el a leghatékonyabb eredményeket, a legjobb megoldás mindenképpen az, hogy  cég nevében érdemes svájci bankszámlát nyitni.

A svájci magánbankok lekőrözhetetlen előnyei a diszkréció, a hatékonyság és az ügyfélkapcsolatok kitűnő, személyes kezelése. Azonban svájci magánbankban szinte lehetetlen az “utcáról” betérve bankszámlát nyitni. Erre jött létre az ajánlói rendszer. A svájci privát vagy magánbankok ajánlás útján fogadnak új ügyfeleket. Mivel a svájci bankokra vonatkozó bankfelügyeleti szabályok roppant szigorúak, ezért egészen a közelmúltig el kellett utazni Svájcba a személyes azonosításhoz. Jelenleg bizonyos esetekben az ajánló is igazolhatja a bankszámla tulajdonosának személyét. Ezért mindenképpen szakértő ajánló segítségét kell igénybe venni. Az ajánló az, aki segít abban, hogy a svájci bankszámlát a leghatékonyabban használhassa. Az ajánló segít a bankszámla jövendő tulajdonosának előkészíteni a svájci bankszámla megnyitásához szükséges iratokat.

A svájci bankszámlanyitáshoz szükséges iratok gyakorlatilag nem különböznek a más területeken működő pénzintézetek elvárásaitól.

Amint megtörtént az ajánlás és az azonosítás, amely magában foglalja azt is, hogy a svájci magánbank  tudni akarja, hogy miben segíthet, hogyan érhetők el a a bankszámla tulajdonosának céljai, a svájci bank megnyitja a bankszámlát

Ekkor az ügyfél már valóban kapcsolatban áll a bankkal. Minden kérdésére a személyes banki tanácsadója ad választ.

Nagyon fontos, hogy egy svájci magánbank sohasem a virtuális térben működik. Az ügyfél bármikor odamehet és személyesen győződhet meg arról, hogy jó kezekben vannak az eszközei. A svájci bank természetesen ezt a lehetőséget nemcsak felkínálja, hanem lehetőség szerint kéri is.

A svájci cég és svájci bankszámlák tulajdonosai mindig kellemes tapasztalatokkal gazdagodnak, amikor személyesen látják a svájci cég könyvelését és banki ügyeit segítő szakemberek munkáját. Érdemes személyesen is tájékozódni!

A svájci bankszámlák megnyitásához szükséges kezdő vagy nyitóbetét összege bankonként és szolgáltatásonként is eltér. Már ezer svájci frank birtokában is lehet magánbankban számlát nyitni, ez csak a svájci bankszámla tulajdonosának informáltságától és céljaitól függ.

Érdemes informálódni a lehetőségekről. A svájci bankszámlák tulajdonosai biztonságban vannak. A svájci magánbankok olyan lehetőségeket kínálnak, amelyek hatékonyságával és megbízhatóságával nagyon nehéz versenyezni. Tájékozódjon a lehetőségeiről, szakértőink ingyenes tanácsadással állnak rendelkezésére.

Kapcsolódó cikkek:

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Svájci bankszámlanyitás otthonról vagy online

Svájci bankszámlanyitás menete

Svájci bankszámlanyitás

Miért költöznek a külföldi cégek Svájcba?

Mennyire biztonságos vagy diszkrét egy svájci bank?

Szólj hozzá!

Címkék: svájci frank svájci bank svájci cég svájci banktitok svájci magánbank svájci bankok svájci bankszámlanyitás bankszámlanyitás svájcban svájci bankszámlanyitás otthonról svájci banki ügyfél

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr793165104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása