HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Online diploma vásárlás

2011.08.10. 10:31 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-vasarolhato-diplomaLehet igazi diplomát vásárolni az interneten? Legnagyobb megdöbbenésünkre a válasz: igen.
Rövid idő alatt is rengeteg olyan honlapot lehet találni, amelyek hamis főiskolai vagy egyetemi végzettségeket igazoló dokumentumokat árulnak. Ezek minősége leggyakrabban nevetséges, de elgondolkoztató küllemű okleveleket és igazolásokat is postáznak, persze igen borsos áron. Ezek híres vagy kevésbé ismert oktatási intézmények által kiadott dokumentumok másolatai. Egyértelműen bűncselekményt követ el, aki hamis diplomával akar jogtalan előnyhöz jutni.

 

De mi történik akkor, ha egy működő egyetem árulja végzettségeit, ráadásul összhangban hazájának törvényeivel?
Különféle törvények és előírások vonatkoznak a külföldi, akár EU tagország vagy más országok oktatási intézményei által kiadott végzettségek elismertetésére és honosítására. Egy vásárolt diploma esetén erre nincs mód.

Mire jó egy vásárolt igazi diploma?
A nemzetközi szakirodalom szerint főleg a különféle állások betöltéséhez szükséges végzettséget lehet igazolni. Ha a munkaadó ellenőrzi a diplomát kiadó intézménynél az eredetiséget, akkor kielégítő választ fog kapni, sőt az operátor azt is elmondja, hogy a kitűnő szakdolgozatért, még dicséretben is részesült.

Törvényes ez?

A vonatkozó szakértői vélemények szerint igen! És nemcsak az Egyesült Államokban és Kanadában működik, hanem Angliában is, ahol a törvény kimondja, hogy a tengerentúli diplomák elfogadása a munkaadótól függ.  Az ilyen diplomákat a vásárló által elküldött önéletrajz adatai alapján adják ki, csak nem szabad honosíttatni.

A vásárolt diplomákat továbbtanulásra biztosan nem lehet felhasználni és annak sincs értelme, hogy szakmai vitára bocsássák az érvényességét. De nem hamis. A vásárlás során nemcsak a papírokat juttatja el a vevőhöz az egyetem, hanem a szolgáltatások közé tartozik a valódiság igazolása is.

Szóval a vásárolt diploma szinte minden olyan országban törvényesnek számít, ahol érdemes elhelyezkedni. Következő cikkeinkben részletezzük, hogy milyen diplomákat lehet vásárolni (és persze mennyiért), illetve milyen gyorsított, úgynevezett “öntanító” kurzusokra lehet jelentkezni.

Kapcsolódó cikkek:

Névtelen (anonim) bank és hitelkártya

Mi az a külföldi (offshore) bankszámla?

Bankolás második útlevéllel: gyakorlati útmutató

Üzleti állampolgárság és külföldi bankolás

Üzleti állampolgárság felvételének okai és a névváltoztatás

Szólj hozzá!

Címkék: online diploma diploma vásárlás eladó diploma hamis diploma eredeti diploma vásár

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr323139334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása