HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Kiknek érdemes Panamába kivándorolni, tartózkodási engedélyt vagy panamai útlevelet szerezni?

2011.07.30. 17:55 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-panama-vizumPanamai tartózkodási engedélyre vagy második útlevélre olyan személynek lehet szüksége, akire bármelyik szempont illik a következő felsorolásból:

-Van második otthonuk (ingatlanuk) Panamában, egy olyan trópusi országban ahol nyugodtan lehet élni vagy nyaralni.
-Biztonságra vágynak, egy olyan helyre, ahová elszökhetnek háború vagy más probléma esetén (mint például a túlzott állami terhek), illetve ahol családjukat biztonságba helyezhetik.
-Ideiglenes tartózkodási engedéllyel lakik Panamában és végleg le akar telepedni.


-Olyan trópusi országba akar költözni, ahol stabil a gazdasági és politikai rendszer, és sokkal olcsóbb az élet, mint például Európában, az Egyesült Államokban vagy Kanadában, stb.
-Olyan alacsony adózású országba akar költözni, ahol a külföldön szerzett jövedelem, a külföldi tőkenyereség vagy a banki kamatok adómentesek és nem kell bevallani ezeket.
-olyan országba akar költözni, ahol komolytalan ügyekben nem indul per és társasági struktúra segítségével megőrizhető a névtelenség.
-Olyan országba vágyik, ahol olcsón lehet üzleti tevékenységet folytatni, túlzó előírások, szabályozások és a fejlődést elnyomó adóterhek nélkül.

Érdemes elgondolkodni a panamai átköltözés lehetőségein, panamai második útlevél megvásárlásán. A közép-amerikai ország bevándorlási,vízum és állampolgársági  programjai kitűnő lehetőségekkel várják az érdeklődőket!

Folytatjuk!
Kapcsolódó cikkek:

Panamai vízum és állandó tartózkodási engedély, bevándorlás

A Kajmán-szigetek várja a befektetőket

Hol érdemes letelepedni? V. rész: Panama

Hová érdemes költözni külföldön? III. rész: Kanada

Hová érdemes külföldre költözni? II. rész: Szingapúr

Vége a panamai banktitoknak?

A panamai banktitok megsértése

A pénz útjának eltüntetése: Bevezető

A pénz nyomának eltüntetése: gyakorlati útmutató

Bankolás második állampolgárság segítségével

Bankolás második útlevéllel: gyakorlati útmutató

Panamai bankszámlanyitás menete

Mire jó egy panamai bankszámla?

Panamai alacsony adózású bankok

A panamai bankolás rövid története

Panamai banktitok és bankfelügyelet

Szólj hozzá!

Címkék: panama letelepedés panama tartózkodási engedély panama bevándorlás panama munka panama munkavállalási engedély panama bankszámlanyitás panama bankszámla nyitás panama cégalapítás panama vízum

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr863112359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása