HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Svájci bankszámlanyitás menete

2011.04.28. 11:30 külföldi bankszámla


svajci-cegalapitasinfo-svajci-bankszamlanyitasNagyon fontos, hogy miért akar valaki svájci bankszámlát nyitni, ugyanis ettől függ, hogy magán vagy társasági számlanyitást kell tervezni.

A legnagyobb svájci bankok, mint a UBS és a Credit Suisse szinte minden országban megtalálhatók, így ezekben azonnal számlát lehet nyitni, az ügyfél azonosítása és a megfelelő nagyságú kezdőbetét befizetése után.

 

 

Ha azonban valaki kezdeni is akar valamit a számlájával, akkor a hatékony megoldás mindenféleképpen céges, azaz társasági vagy vállalati bankszámlát nyitni Svájcban.

A pénzügyi magánéletet és a társaság tevékenységének pénzügyi diszkrécióját a leghatékonyabban külföldicégalapítással és a svájci banktitok segítségével lehet elérni.  Erről minden információt megtalál a svajcicegalapitas.info főoldaláról ingyenesen letölthető tanulmányban. A svájci magánbankok a legritkábban fogadnak ügyfeleket ajánlás nélkül.

Az ajánlást a bank alkalmazottai vagy a bankkal kapcsolatban álló ügyvédek, adószakértők is adhatnak. Ha bankszámlát nyit Svájcban vagy céget alapít, akkor meg kell győződni róla, hogy a közvetítő ügyvéd, akit szintén köt a szakmai diszkréció.

Az ajánlás segítségével olyan szolgáltatásokat és kedvezményeket érhet el svájci bankszámlájával, amelyek segítségével biztosan a leghatékonyabb eredményeket érheti el.

A svájci bankszámla megnyitásához elvárt nyitóbetét pénzintézetenként eltér, de jó ajánlóval akár már ezer eurótól is lehet számlát nyitni Svájcban.

Ha cégét Svájcban alapítja, akkor kérjük, hogy olvassa el kapcsolódó cikkeinket, hogyan lehet jelentős adókedvezményeket elérni Svájcban. Az sem jelenthet problémát, ha cégét nem Svájcban jegyezteti be, de a bankok szívesebben veszik, ha a társaság olyan országban van bejegyezve, amely nem adóztat (úgynevezett “offshore” vagy “alacsony adózású” területek). Így biztosan bonyodalom mentesen lehet bankolni, ráadásul a cég tulajdonosát kétszeresen védik a cégalapítás helyszínének törvényei és a szigorú svájci banktitok, mindenféle magánjogi és hatósági zaklatástól.

Kérjük, hogy feltétlenül tartsa be hazája és Svájc törvényeit. Nem kell semmilyen törvényt sem megszegni az adóoptimalizáláshoz. Egyszerűen szakértői segítségre van szüksége a megfelelő struktúra kialakításhoz.

A svájci céges bankszámla megnyitásának menete:

Rövid megbeszélés a szakértővel. Minden céges és adózási struktúra különbözik, azonban egy jó adótanácsadóval akár egy órán belül ki lehet alakítani a megfelelő formát.

Ezután elő kell készíteni a megfelelő dokumentumokat (cégformánként változhat, részletes információ, a kapcsolódó cikkekben). A cég bejegyzése pár nap alatt, de legfeljebb egy hét alatt megtörténik, attól függően, hogy hol jegyzik be a céget.

Majd a svájci bankszámla megnyitásához nem kell feltétlenül Svájcba utazni, ez ismét csak a szükséges struktúrától függ.

Kapcsolódó cikkek:

Gyakorlati tanácsok svájci bankszámlanyitáshoz

Svájci bankszámla FAQ 1

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni? (kulfoldibankszamla.info)

Cégalapítás Svájcban

Cégbejegyzés menete Svájcban

Svájci cégformák

Adócsökkentés svájci cégalapítással

Svájci részvénytársaság összefoglaló

Részvénytársaság (AG) alapítása Svájcban

Kft (GmbH) alapítása Svájcban I. rész, a dokumentumok ellenőrzése

Cégalapítás Svájcban: követelmények és lehetőségek

Szólj hozzá!

Címkék: svájci frank svájci bank svájci cégalapítás svájci cég svájci cégek svájci banktitok cégalapítás svájcban svájci bankok svájci bankszámlanyitás bankszámlanyitás svájcban svájci cégbejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr382861571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása