HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Melyik liechtensteini bankban lehet offshore bankszámlát nyitni?

2011.04.18. 15:05 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-lichtensteini-bankszamla-nyitasAz alábbi listán olyan bankok találhatók, amelyek offshore bankszámlákkal és termékekkel foglalkoznak Liechtensteinben. A felsorolás természetesen nem teljes, mert rengeteg olyan magánbank van, amelyek nem hozzák nyilvánosságra az ügyfeleiknek nyújtott szolgáltatásokat. Offshore bankszámlát nyitni adóoptimalizálási céllal  szakértői segítség (ügyvéd és adószakértő) nélkül islehet, de a széleskörű nemzetközi tapasztalatok szerint nem célszerű. A hatékony és törvényes lehetőségek teljes körű és hatékony használatát mindenféleképpen szakemberrel érdemes megterveztetni. Ráadásul az igazán személyreszabott szolgáltatásokat nyujtó pénzintézetek nem fogadnak az “utcáról” ügyfeleket, mindenképpen szükséges az ajánlás.

 

Bank Frick & Co. AG
Bank Frick & Co. Ltd., elismert vagyonkezelői központ

Bank von Ernst AG
A Bank von Ernst 1869. óta működik. Ma már fiókjai működnek Bernben, Zürichben és Luganoban. Az egykor a neves és globális intézménnyé fejlődött.

Hypo Investment Bank AG
Ez a banki intézmény a liechtensteini banki szabályozások értelmében csak az ügyfelek vagyonának befektetésével foglalkozik.

LGT Bank in Liechtenstein AG

Liechtenstein Landesbank
Az LLB csoport jelenleg öt leányvállaltban többségi és három másik pénzintézetben kisebbségi tulajdonos.

Serica Bank AG
Ennek a banknak az online elérhetősége jelenleg a szintén liechtensteini Kaiser Ritter Partners magánbankra mutat.

Verwaltungs- und Privat-Bank AG

Volksbank AG

Kapcsolódó cikkek:

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Liechtensteini Tröszt (vagyonkezelő) menedzsment

Európai alacsony adózású számlanyitás: Liechtenstein, Luxemburg, Monaco

Liechtenstein bankrendszere

Tudnivalók Liechtensteini bankszámlanyitáshoz

Emelkedett a liechtensteini herceg bankjának profitja

Svájci alacsony adózású bankolás


Szólj hozzá!

Címkék: külföldi bankszámla bankszámlanyitás külföldön külföldi bankszámlanyitás bankszámla nyitás liechtensteinben lichtenstein bankszámlanyitás ofsshore bankszámlaínyitás liechtenstein

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr132836847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása