HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Magas bónuszokkal kecsegtetnek az offshore számlák

2011.04.11. 12:46 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-offshore-bankszamla-2Egyre több bank kínál offshore bankszámlát, hogy kiegészítő lehetőségként segítse a vásárlókat és üzletembereket.

Az általában csak offshore bankszámlaként hirdetett termékek nemcsak üzletemberek, de a fogyasztók számára is érdekesek lehetnek. Az ilyen pénzügyi termékek (talán a bevezetés miatt) különféle, jelentős bónuszokat kínálnak.

 

 

Az offshore bankszámlát általában hitelkártya segítségével használják és hatásos diszkréciót nyújtanak a szolgáltatás magánjellege miatt. A megtakarításokat általában a bankok legjobban képzett tisztviselői kezelhetik.

Az offshore számlák tulajdonosairól szóló információkat a lehető legnagyobb titokban tartják, a pénzügyi műveletek érzékenysége miatt.

Az offshore megtakarítások népszerű területe a hosszú távra lekötött betétek, amelyek az üzletemberek számára a hosszútávú tervezhetőséget és az alacsony kockázatot nyújtják.

Ráadásul egyes számlák esetén saját az esetre szabott kamatokat lehet kialkudni a banktól. A Daily Rosetta amerikai banki kérdésekkel foglalkozó blog számításai szerint évi 10.000 dolláros betéttel 4.25 százalékos kamat érhető el, ezt persze befolyásolja a befektetés pénznemének árfolyama is.

Kapcsolódó cikk:

Offshore bankszámla: lehetőségek és tippek

Az offshore ügyfelekre kéne figyelniük a bankoknak

Akkor most mire jó egy offshore számla?

Működnek-e még egyáltalán az offshore számlák?

Most akkor mi lesz az offshore bankszámlákkal?

Magán vagy vállalati alacsony adózású, külföldi bankszámlát érdemes nyitni?

Alacsony adózású bankolás és hitelezés

A külföldi bankolásban nincsen semmi misztikus

Az alacsony adózású megtakarítási számla haszna

Szólj hozzá!

Címkék: bankszámlanyitás külföldi bankszámla bankszámlanyitás külföldön svájci bankszámlanyitás bankszámlanyitás svájcban külföldi bankszámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr672816746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása