HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Olcsóbb az online bankolás?

2011.04.11. 12:22 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-online-bankolasMíg a nagy bankok folyamatosan emelik a díjakat, addig az online bankok közül több ingyenes, illetve a pénzfelvétel is díjtalan.

A State Farm Bank, az Ally Bank és a Charles Schwab Bank minimális betétösszeg megadása nélküli számlát kínálnak, havidíj nélkül.

Az  Ally Bank kamatozó folyószámla és a Charles Swaab bank befektetői folyószámlája kezdeti letét nélkül is megnyitható.

 

A számlák átlagos kamatozása: Schwaab 0.25 százalék, Ally legalább 0.5%, a State Farm a 2.500 dollárt meghaladó mérlegű számlák esetén ad kamatot.

Hátrány: A betét elhelyezése problémás lehet. Az ügyfelek csekken fizethetnek vagy másik bankból utalhatnak át pénzt.
A State Farm Bank esetén lehet használni az iPhone vagy Androidos alkalmazást, amely lefényképezi a csekket és továbbítja. Vagy lehet a csekket beszkennelni és feltölteni a bank oldalára.

Kapcsolódó cikkek:

Hogyan kell külföldi bankszámlát bezárni?

Külföldi bankszámlanyitás 4 lépésben

Osztrák bankszámla kezelése mobiltelefonról

A szingapúri OCBC bank elindította mobilbanki alkalmazását Androidos telefonokra

Szólj hozzá!

Címkék: külföldi bankszámla bankszámlanyitás külföldön külföldi bankszámlanyitás online bankszámla

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr172816691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása