HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

A pénzügyi szabadság kutatói: Cato Intézet

2011.04.07. 15:01 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-cato-intezet“Ha az egyéni szabadság iránti elkötelezettséget keresi, akkor csatlakozzon a Cato Intézethez” - Wendy Kaminer, The American Prospect

“A Cato körül forrong a politika, de akkor sem hódolnak be, ha a gyakorlati politika útjában állnak” - Washington Post

 

 

 

A Cato In

tézet egy politikai kutatóintézet (agytröszt), amely minden tevékenységével az egyéni szabadságot, a kormányok korlátozását, a szabadpiacot és a békét támogatja. Tudósai és elemzői széles körű független és pártatlan kutatásokat folytatnak.

Az 1977-ben alapított intézet nevét a XVIII. századi Angliában kiadott Cato-esszékről kata, amelyek egy túlzott kormányzati hatalom nélküli társadalomról szólnak. A Cato Intézet igen konzervatív intézmény, filozófiája az ország alapítóinak véleményrendszerét tükrözi.

A Cato Intézet nem fogad el semmilyen kormányzati támogatást, hogy teljes mértékben megőrizhesse függetlenségét. Az intézet bevételeinek nyolcvan százaléka az adóból levonható támogatásokból származik, a fennmaradó részt pedig más alapítványoktól, társaságoktól, könyvkiadásból, stb. kapja.

A pártosság és információs zaj világában a Cato továbbra is elkötelezetten független politikai, társadalmi, pénzügyi elemzéseket készít.

A Cato Intézet honlapja

Kapcsolódó cikkek:

Vagyonvédelem külföldi bankszámlával az állami beavatkozás ellen

Expat adóoptimalizáció

Üzleti állampolgárság felvételének okai és a névváltoztatás

Offshore banki szolgáltatások és az adatvédelmi csapda

Lehet-e egyáltalán titkos egy alacsony adózású számla?

A külföldi bankolásban nincsen semmi misztikus

Szólj hozzá!

Címkék: bankszámlanyitás külföldi bankszámla bankszámlanyitás külföldön külföldi bankszámlanyitás pénzügyi szabadság cato institute

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr982807339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása