HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

A szingapúri OCBC bank elindította mobilbanki alkalmazását Androidos telefonokra

2011.04.01. 16:26 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-szingapuri-mobil-bankolasAz OCBC Android Mobile Banking alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók megjelenítsék a számlázási információkat és kifizetéseket hajthassanak végre mobiltelefonjukról, amely képes banki vonalkódok szkennelésére is. A számlázási információk elmenthetők a telefonba, így később ismétlődő fizetés esetén sokkal egyszerűbb a végrehajtás. Az új Scan & Pay számlázási rendszer most mutatkozott be először Szingapúrban, nyilatkozta az OCBC.

 

 

A számlák kifizetése egyike a három leggyakrabban használt e-banki funkciónak, így ennek a folyamatnak az egyszerűsítése volt a mobilbanki alkalmazás kifejlesztésének egyik legfontosabb szempontja. Az Androidot használó eszköz kamerája felismeri és szkenneli a vonalkódokat, ennek a megoldásnak szakértők szerint még nagy jövője van.

Egyelőre Szingapúrban csak az OCBC Bank az egyedüli pénzintézet, amely banki és értékpapír-kereskedelmi szolgáltatásokat kínál különféle mobiltelefon platformokon, mint az iPhone és az iPad,valamint a Blackberry és az Android.

A mobilbanki alkalmazás lehetővé teszi az Androidot használó telefonok tulajdonosai számára, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjék a bankszámla tranzakciókat, egyenlegüket és a hitelkártya forgalmat. Számlákat fizethetnek ki és online küldhetnek átutalást más bankokba.
Azt is megmutatja, hogy hol van a legközelebbi  bankautomata.

Kapcsolódó cikkek:

Offshore Renminbi termékeket indított az OCBC Bank

Új banki csalás, mobiltelefon letiltással

Pénzt küldhetnek egymásnak a Visa-kártya tulajdonosok

Osztrák bankszámla kezelése mobiltelefonról

Holland bankszámla használata

A portugál bankszámla használata

Szólj hozzá!

Címkék: mobil fizetés mobilbankolás külföldi bankszámla szingapúri bankszámlanyitás külföldi bankszámlanyitás mobil banking androidos fizetés

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr52791508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása