HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Két hónapja folyamatosan nő a svájci befektetők bizalmi indexe

2011.03.17. 12:30 külföldi bankszámla


svajcicegalapitasinfo-svajci-frank-kamatlabA kivitel növekedése és a fogyasztói kereslet növekedése miatt, amelyet alátámaszt a gazdaság bővülése, már két hónapja folyamatosan nő a befektetők Svájc iránti bizalma.

A befektetők és az elemzők várakozásai rövid távon (6 hónap) -17.2 pontról -13.5-re növekedtek, áll a Zew Center és a Credit Suisse óriásbank ma megjelent elemzésében. Az ehhez szükséges felmérés március 10-14. között történt.

 

 

A svájci gazdaság egyre jobban erőre kap, mert a vállaltok növelik a teljesítményt és munkaerőt vesznek fel, hogy ki tudják elégíteni a külföldi keresletet. A fő gazdasági mutatók mind emelkedtek februárban, a feldolgozóipar növekedése felgyorsult, a munkanélküliség pedig szinte az elmúlt két évben mért legalacsonyabb szintre csökkent. A BAK Basel Economics március 10.-én emelte a 2011-re várt növekedési adatokat, írja a Bloomberg.

A jelenlegi helyzet javulásában bízók mérőszáma hatvanról, 67.6-ra nőtt.

A svájci nemzeti bank holnapi ülésén minden bizonnyal tartani fogja a 0.25 százalékos irányadó kamatlábat, legalábbis a Bloomberg által megkérdezett húsz szakértő szerint. A Zürichben található központi bank reggel 9:30-kor jelenti be a döntést.

Kapcsolódó cikkek:

A svájci gazdaság a “legliberálisabb” Európában

Még mindig Svájc a legversenyképesebb ország

Svájc lehet az ír válság nyertese

Svájci előny a gazdasági versenyben

REUTERS: A Svájci Nemzeti Bank irányadó kamatláb változtatásainak krónikája

Szólj hozzá!

Címkék: svájc svájci frank svájci svájcban svájci bank svájci cégalapítás svájci cég svájci cégek svájci adó svájci banktitok svájci bankok svájci bankszámlanyitás bankszámlanyitás svájcban

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr472746818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása