HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Osztrák bankszámla kezelése mobiltelefonról

2011.03.17. 12:32 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-ausztria-bankszamlanyitas1A SmartBanking egyike a Bank Austria új szolgáltatásainak
Az ügyfelek személyes ügyfélszolgálati támogatást kapnak a rendes banki nyilvántartás (8-18:00)ideje alatt. A hivatali órákon kívül  a SmartBanking-Hotline alapvető banki szolgáltatásait lehet igénybe venni éjjel-nappal és hétvégéken is.

 

 

 

“A banki üzletág jövője a nap 24 órájában igénybe vehető szolgáltatásoké”, mondta Rainer Hauser, a Bank Austriaa magánügyfelekért és a kis és közép vállalkozásokért felelős vezetője. “És ezt csak a személyre szóló tanácsadással lehet megoldani. A hozzánk ötvenezer ügyféltől érkező kérdések elemzéséből pontosan tudjuk, hogy sok ügyfelünk be sem megy egy bankfiókb. Az online-generációhoz tartozó célcsoportunk számára a SmartBanking a legjobb megoldás. Eldönthetik, hogy milyen csatornán és mikor, mit akarnak intézni, ha kapcsolatba lépnek a banki ügyfélszolgálattal.”

A kommunikáció az online banki oldalon folyik egy mikro internetes ablakban. Itt egy tanácsadó várja, akivel akár azonnali emailt is válthat, mert a rendszer erre is képes. A Bank Austria ezzel új korszakot nyit a banki ügyfélkezelésben, mert eléri az ügyfeleket az Interneten, mobiltelefonon vagy, ahol az kényelmesebb, írja a Foonds.com.

Néhány héten belül már megszerezhető lesz egy kapcsolódó, új alkalmazás iPhonera. Az alkalmazás segítségével még egyszerűbb lesz a bankolás mobiltelefon segítségével. A Bank Austria fejlesztette alkalmazás már működik Nokia okostelefonokon és most készül az Androidos verzió is.

Kapcsolódó cikkek:

Hogyan nyisson bankszámlát Ausztriában?

Osztrák bankok

Eltűnt az osztrák banktitok

Ausztria és Luxemburg is bevezetik az EU Kamatadó Direktívát

Szólj hozzá!

Címkék: bank bankszámla bankok banktitok bankszámlanyitás bankszámlanyitás külföldön offshore bankszámlanyitás bankszámlanyitás ausztriában osztrák bankszámlanyitás osztrák bankok bankok ausztriában

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr102746826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása