HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

A Leumi Bank megvásárolja a Banque Safdie SA-t 177 millió svájci frankért

2011.03.09. 13:11 külföldi bankszámla


svajciceginfo-banque-safdieA Leumi Genfben jelentette be, hogy megvásárolja a Banque Safdié SA teljes fennmaradó részvénycsomagját.

A szerződés szerint a 177 millió svájci frankos vételár tartalmazza a teljes nettó eszközök értékét és az annak többszörösét kitevő kezelt eszközöket, kivéve a genfi székházat és a pénzintézet nemzetközi műveleteit, amelyek a Safdié családnál maradnak. A bejelentett összeg azonban biztosan nem fedezi a teljes vételárat, amely minden bizonnyal módosulni fog a művelet lezárásáig.

 

A Bank Leumi célja az, hogy a Bank Leumi Switzerland magánbanki tevékenységeit egybeolvassza a Banque Safdié kapcsolataival és eszközeivel, így piacvezető lesz a Svájcban tevékenykedő izraeli bankok között, mert a kezelt vagyon értéke tíz milliárd svájci frankra nő.

Az ügylet megvalósításához igen komoly segítséget vettek igénybe. A két bank svájci menedzsmentjén kívül pénzügyi tanácsokkal szolgált a Goldman Sachs és a Bär & Karrer AG. A jogi tanácsadó a Kantor, Elhanani, Tal & Co. volt, míg a könvvelést a PricewaterhouseCoopersre bízták, jelentette a The Financial.

Az aláírást követően a Safdié család képviselője elmondta, hogy ezután  a vagyonkezelői tevékenységet fejlesztik, a Safdié DTVM Ltda cégen keresztül, főleg Brazíliában.

Kapcsolódó cikkek:

Két rangos díjat is megnyert a Julius Bär Bank

A UBS üdvözli a gazdag befektetőket

Új utakon a svájci magánbankolás

Szólj hozzá!

Címkék: svájci frank svájci svájci bank svájci cégalapítás svájci cég svájci adó svájci banktitok svájci bankok svájci bankszámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr72724583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása