HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Új ázsiai magánbankolási igazgatót nevezett ki a Credit Suisse

2011.03.06. 13:54 külföldi bankszámla


svajciceginfo-credit-suisse-szingapurA Credit Suisse svájci óriásbank Francesco de Ferrarit nevezte ki a szingapúri, malajziai és indonéziai privátbankolási részleg élére. A most kreált pozíciót a szakember augusztusban foglalja el, hogy a három gyorsan fejlődő piacon fejlessze a pénzintézet vagyonkezelési ágát. De Ferrari közvetlen főnöke Marcel Kreis, a teljes csendes-óceáni térség  vagyonkezelési műveleteiért felelős igazgatója lesz, jelentette a Reuters.

 

 

De Ferari jelenleg a Credit Suisse olaszországi vagyonkezelési részlegének vezérigazgatója, új székhelye Szingapúrban lesz.

A Credit Suisse sokkal könnyebben vészelte át a pénzügyi válságot, mint a másik svájci óriásbank a UBS. A bank 360 kapcsolattartási menedzsere összesen 78.5 milliárd svájci frank értékű vagyont kezel a csendes-óceáni térségben.

Kapcsolódó cikkek:

A svájci bankok keletre tekintenek

Svájci vagyonkezelő képzés Szingapúrban

Svájc szoros kereskedelmi kapcsolatokat épít Ázsiával

Svájci-szingapúri felülvizsgált kettős adóztatást elkerülő egyezmény

Svájci előny a gazdasági versenyben

Svájc és Szingapúr egyeztettek a közös fellépésről az adóinformáció csere ügyében

Szólj hozzá!

Címkék: svájc hsbc svájci cégalapítás svájci cég svájci cégek adózás svájcban svájci adó cégalapítás svájcban

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr872715242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása