HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Svájci cégalapítási és bankszámlanyitási hírösszefoglaló V. 2-7.

2012.05.08. 03:38 külföldi bankszámla

FAQ már megalapított cégek számára Zug kantonban

Zug kanton promóciós irodája igen alapos munkát végez, a kantonba költözni vágyó cégeket (illetve az ilyen döntéseket meghozó tulajdonosokat) bőséges információval látják el. Ezúttal a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszok közül tallózunk, már megalapított cégek esetén. 

Zug kanton gazdasága

Zug kanton kétségkívül cégalapítási paradicsom. Érdekes módon az oda telepedett cégek vezetői nem is a kirívóan alacsony adókat méltatják, hanem a bürokrácia teljes hiányát és a kitűnő infrastruktúrát.

Mérges részvényesek a UBS éves gyűlésén

Az elmúlt évben nemcsak egy csaló bróker okozta 1.8 milliárd svájci frankos veszteség, de az igazgatók magas bónuszai és fizetései is felmérgesítették a UBS részvényeseit.

 

Svájci adók 2012. – transzferárak, céges adóbevallási határidő

Svájcban nincs hivatalos transzferárakra vonatkozó jogszabály vagy dokumentációs követelmény, bár a kapcsolt felek közötti tranzakciókat a szokásos piaci feltételek mellett kell végezni. Általánosságban Svájc az OECD szabványokat tartja irányadónak transzferár kérdésekben.

 

Szólj hozzá!

Címkék: svájci cégalapítás adózás svájcban svájci bankszámlanyitás bankszámlanyitás svájcban svájci adóoptimalizálás zug kanton

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr484495331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása