HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

A közel-keleti, orosz és afrikai szupegazdagokat célozza a Barclays

2012.04.05. 04:42 külföldi bankszámla

 

A Barclays Plc (BARC) a feltörekvő piacok gazdagodó polgárait akarja megszerezni ügyfélként és 50 millió fontos emelkedést vár el a befektethető eszközökben.
 
A szupergazdag ügyfelek termelte átlagos bevétel tavaly 41 százalékkal nőtt, nyilatkozta Stefanie Drews, a londoni székhelyű bank kiemelt ügyfelekért és a családi iroda részlegért felelős vezetője. A Barclays 1800 kiemelt ügyféllel rendelkezik Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, mondta el Drews, azonban további információkat nem közölt a kezelt vagyonról vagy az abból származó bevételről.
 
 
 
 
A Barclays vagyonkezelői üzletága éppen egy ötéves 350 millió fontos befektetési program közepén tart és mindent megtesznek, hogy utolérjék a fő vetélytársakat, a HSBC Holdings Plc-t és a Credit Suisse Group AG-t. A Barclays jelenleg az angol ügyfelek harmadának vagyonát kezeli, szerintük a legnagyobb potenciált jelenleg a Közel-Keletről, Afrikából és Oroszországból érkező gazdagok jelentik.
 
“A Közel-Kelet fejlődik a legjobban”, mondta Drews újságíróknak. Szerinte a vagyonkezelésre beérkező vagyonok legfontosabb jellemzői az olajvagyon és a politikai zűrzavarok miatti vágy a biztonságra. “Afrikában óriási lehetőségek vannak”.
 
Kapcsolódó cikkek:

Szólj hozzá!

Címkék: barclays offshore bank offshore bankszámla offshore bankszámlanyitás szupergazdagok

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr724364615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása