HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Alacsony adózású e-kereskedelem

2012.02.24. 04:18 külföldi bankszámla

 


Egyre érdekesebb terület az elektronikus kereskedelem. Korábban már sokat írtunk arról, hogy milyen banki háttere van a sikeres e-kereskedelmi tevékenységnek, ezekről a következő cikkeket lehet olvasni a kulfoldibankszamla.info portálon:

A nemzetközi kiskereskedelem jövője az alacsony adózású e-kereskedelem

Milyenek lesznek a svájci bankok ügyfelei a jövőben?

 

Mennyibe kerül a kereskedelmi számla?

Mire való a kereskedelmi számla? (merchant account)

Milyen kereskedelmi számlát érdemes nyitni?

Mi a Payment Gateway (fizetési átjáró)?

Hol lehet kereskedelmi számlát nyitni?

Kereskedelmi számla nyitásához szükséges iratok

Mivel az e-kereskedelem egyre nagyobb teret nyer, ezért a kormányok egyre mohóbban viszonyulnak az interneten eladott dolgok után és egyre keményebben sarcolják a kereskedőket. Természetesen szó sincs arról, hogy valakit adócsalásra biztatnánk, érdemes minden szükséges információ birtokában dönteni arról, hogyan is lehet a legjobban felhasználni a nemzetközi e-kereskedelemre vonatkozó szabályokat az adók optimalizálására.

Kérjen ingyenes szakmai tanácsot szakértőinktől az e-kereskedelmi tevékenység optimalizációjáról!

Amennyiben sikerült felkeltenünk olvasóink érdeklődését az iránt, hogyan lehet külföldi cégalapítással és külföldi bankszámlanyitással optimalizálni az e-kereskedelem után fizetett adókat, akkor angolul beszélő látogatóinknak feltétlenül javasoljuk, hogy olvassák el ezt a cikket. Rolf Müller e-kereskedelmi szakértő elmagyarázza, hogy miért és hogyan érdemes kereskedni az interneten, hogyan kell második, offshore típusú lakhelyre és útlevélre szert tenni, a kereskedelmi tevékenység adózását optimalizálni, stb.

Hol érdemes külföldi céget alapítani és külföldi bankszámlát nyitni internetes kereskedelmi célokra? Rengeteg jó hely van, de azért van néhány olyan helyszín, ahová különösen szívesen telepednek az online kereskedelemmel foglalkozó cégek, mint Panama, Belize, a Brit Virgin-szigetek, Gibraltár, Hongkong, a Seychelles-szigetek, sőt pár áttétellel még Anglia is lehet hatékony e-kereskedelmi központ.

A kulfoldibankszamla.info oldalon a külföldi adókalkulátor segítségével könnyen kiszámolhatja, hogy mennyi adót kell fizetnie e-kereskedelmi tevékenysége után Gibraltáron, Belize-ben és Panamában.

Amit mindenképpen érdemes tudni, hogy az elektronikus kereskedelem ma már nemcsak a nagy áruházaké. Egyre több felületen, egyre többen foglalkoznak termékek és szolgáltatások adás-vételével az interneten. Érdemes egy kicsit odafigyelni és megtervezni az e-kereskedelmi tevékenységet!

 

Szólj hozzá!

Címkék: online kereskedelem e kereskedelem online e kereskedelem online e commerce offshore e kereskedelem internetes kereskedés adó

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr24190399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása