HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

osztrák bankok: Valartis Bank

2012.02.07. 17:40 külföldi bankszámla

Az 1890-ben alapított bécsi bankház 2008. óta a Valartis banki csoport része. A Valartis Bank (Austria) AG nemzetközi, azaz a világ minden tájáról érkezett ügyfelek számára nyújtott tanácsadásra szakosodott. A bankalapító Sigmund Rosenfeld fiatal korában érkezett Bécsbe, hogy a banki szektorban csináljon karriert. Húsz évnyi banki tapasztalatszerzés után megnyitotta a Rosenfeld bankot. A pénzintézet filozófiája az volt, hogy kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtanak, és a privátbankok között is kimagasló teljesítményt nyújtanak az ügyfélkapcsolatok terén. Ma a Valartis (Austria) AG még mindig ugyanabban az épületben működik, amelyben az ősét megalapították, közel a városházához és a városi egyetemhez.

 

Akkor még az alsó szinteken folyt a banki munka és a felső emeleteken lakott a Rosenfeld család. A bank mindig is híres volt hűséges ügyfeleiről, ez annak köszönhető, hogy mindig is kielégítették az ügyfelek személyes pénzügyi igényeit. Azaz nem változott semmit a bank filozófiája az alapítás óta, számukra a legfontosabb a közvetlen kapcsolat a bankszámlák tulajdonosaival. A Valartis Bank (Austria) AG speciális szolgáltatásokkal szolgál ügyfeleinek, akik bizalommal fordulhatnak a komoly nemzetközi tapasztalatokkal bíró és rendkívül diszkrét bankházhoz. Az osztrák Valartis Bank minden szempontból támaszkodik a Valartis csoport többi tagjára, amelyek Ausztrián kívül Svájcban és Luxemburgban is működnek. Honlapjukon hangsúlyozzák, hogy a lehető legteljesebb mértékben megtartják az Ausztriában is létező banktitkot.

A Valartis Bank (Austria) AG honlapja

Kérjen szakértői tanácsot osztrák bankszámlanyitáshoz!

Kapcsolódó cikkek:

Osztrák bankok: Krentschker bankház

Ausztria bankok: Schelhammer & Schattera privátbank

Privátbankok Ausztriában: Zürcher Kantonalbank Österreich AG

Osztrák bankok: Kathrein Privatbank

Osztrák Privátbankok: A Raiffeisen Reutte csoport

Privátbankok Ausztriában: Bankhaus Jungholz

Osztrák bankok: A Raiffeisen Ausztriában

Magánbankok Ausztria: Capital Bank

Ausztria magánbankok: Semper Constantia Privatbank AG

Magánbankok Ausztriában: A Meinl bank

Osztrák magánbankok: Bank Winter

Magánbankok Ausztriában: LGT Bank Austria

Osztrák magánbankok: A Schoellerbank

Osztrák családi bankok: Bankhaus Spängler

Osztrák magánbankok: Wiener Privatbank

Bankszámla megnyitásának menete Németországban

Német/osztrák banki szótár

Svájci bankszámlanyitás részletei

Szólj hozzá!

Címkék: bankszámlanyitás ausztriában osztrák bankszámlanyitás osztrák bankok osztrák bank ausztria bank ausztria bankok ausztria bankszámlanyitás ausztriai bankszámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr34075773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása