HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Osztrák privátbankok: A Raiffeisen Bank Reutte csoport

2012.01.30. 18:53 külföldi bankszámla

Az írás a "Privátbankok Ausztriában: Bankhaus Jungholz" folytatása!

A Raiffeisen Bank Reutte vagyonkezelési és befektetési csoportja négy tagból áll:

Privátbankolás Ausztriában Az osztrák közvetlen befektetéseket intézi (ez a Bank Jungholz, amely a Raiffeisen Bank Reutte G.m.b.H. egyik leányvállalata)

 

Svájci Privátbank A svájci befektetéseket a Bank Jungholz St. Gallenben (Svájc) található fiókján keresztül lehet igénybe venni.

Közvetlen befektetések Ausztriában Befektetések kezelése Ausztriában vonzó árakon, ezt is a Bankhaus Jungholz végzi.

Bank Haus Farm A német privátbanki fiók Stuttgartban (Bankhaus Bauer AG).

A Raiffeisen Reutte Bank, a rájuk bízott ügyfélvagyon alapján, az egyik legnagyobb osztrák Raiffeisen bank. 1898-as megalapítása óta sikert sikerre halmoznak és banki hagyományaik is igen tiszteletre méltók. Reutte egyébként Tirol festői szépségű északnyugati részén található kis mezőváros, központja a róla elnevezett területnek, télen síparadicsom. 1981. óta a hagyományos banki tevékenység mellett a Jungholzban található bankfiókjukban nagy sikerrel bevezették a privátbanki tevékenységet. A jungholzi bankfiók eleinte főleg gazdag német magánszemélyek vagyonának kezelésére szakosodott. Jungholz földrajzilag rendkívül érdekes helyen fekszik, határos a bajor Allgäuval és bár Ausztriában van, megközelíteni csak Németországból lehet. A település rendkívül érdekes helyzetben van, mert gazdaságilag Németországhoz tartozik. A helységnek van német irányítószáma, sőt a bank működési engedélye bár osztrák, de német engedélyszámmal is rendelkezik. Ennek a helyzetnek igen komoly előnyei vannak, például az, hogy Ausztriában nyomaiban még fellelhető a banktitok és a pénzügyi magánélet tisztelete.

A Raiffeisen Reutte csoport ismertetését folytatjuk!

Itt kérjen tanácsot osztrák bankszámlanyitáshoz!

Kapcsolódó cikkek:

Magánbankok Ausztria: Capital Bank

Ausztria magánbankok: Semper Constantia Privatbank AG

Magánbankok Ausztriában: A Meinl bank

Osztrák magánbankok: Bank Winter

Magánbankok Ausztriában: LGT Bank Austria

Osztrák magánbankok: A Schoellerbank

Osztrák családi bankok: Bankhaus Spängler

Osztrák magánbankok: Wiener Privatbank

Szólj hozzá!

Címkék: bankszámlanyitás ausztriában osztrák bankszámlanyitás osztrák bankok osztrák bankszámla ausztria bankok ausztriai bankszámlanyitás osztrák bankok listája

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr93977771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása