HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Ausztria magánbankok: Semper Constantia Private Bank AG

2012.01.20. 01:41 külföldi bankszámla

A Semper Constantia Private Bank AG egyesíti a hagyományos magánbank és a modern befektetési bankok előnyeit. Ilyen előnyök a személyes tanácsadás, a teljes titoktartás, az egyedi és testreszabott megoldások alkalmazása, miközben megőrizték a dinamikusságot és a rugalmasságot. A Semper Constantia Private Bank AG fő tevékenységi területei a magánbank, a befektetési alapok és a bankbetétek kezelése. A bank új tulajdonosa a Dr. Erhard F. Grossnigg irányítása alatt álló osztrák konzorcium, amelynek főrészvényesei a neves ausztriai gyáriparos Dr. Hans Peter Haselsteiner és Alain de Krassny.

 

A bank új tulajdonosainak kiválasztásakor a szakértelem mellett nagy szerepet kapott a személyes elkötelezettség is. A befektetők szakmai hírneve és érdekeltségeik az iparban megfelelő garanciát nyújtanak a magas színvonalú szolgáltatásra, amely egy osztrák magánbank esetében a megbízhatóság mellett a legfontosabb szakmai kritérium. Összes eszköz (2010): TEUR 735250 (1TEUR= 1000 EUR) Munkatársak száma (2010): 129 A Semper Constantia leányvállalatai: Semper Constantia Asset Management GmbH(2011) Semper Constantia Invest GmbH (2010) Eckdaten Semper Constantia Invest GmbH (1987)

Kapcsolódó cikkek:

Számlanyitás Ausztriában

Magánbankok Ausztriában: A Meinl bank

Osztrák magánbankok: Bank Winter

A Walser Privatbank AG negyedszer is Ausztria legjobb magánbankja

Magánbankok Ausztriában: LGT Bank Austria

Osztrák bankok listája I. – Ausztriai bankok A-B

Szólj hozzá!

Címkék: osztrák bankszámlanyitás osztrák bankok osztrák bankszámla osztrák bank ausztria bankok ausztria bankszámlanyitás ausztriai bankszámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr953592094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása