HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Két díjat is nyert a Julius Bär magánbank Ázsiában

2012.01.17. 01:38 külföldi bankszámla

 

svajci-bankszamla-julius-bar1A svájci magánbank az Asian Private Banker regionális magánbankolással foglalkozó magazintól kapta a rangos elismeréseket.

A két elnyert elismerés a “Legjobb Boutique Bank” és a “Legjobb Magánbank” díjak voltak, az utóbbit a vagyonkezelő menedzserek szavazatai alapján ítélték oda.

 

 

Shruti Advani főszerkesztő és a zsűri elnöke szerint a “Julius Bär az idei nyertes és bizonyította a bank mottójának valódiságát. “Elég nagy, hogy számítson és elég kicsi ahhoz, hogy törődjön.”

A QFII engedély megszerzése és a stratégiai együttműködés a Macquuarie-vel egyértelműen bizonyította a svájci bank fölényét a piacon.

Dr. Thomas R. Meier a Julius Bär Ázsiáért felelős  vezérigazgatója a díjakról elmondta, hogy “2011. kemény kihívás volt  az összes bank számára, ezért különösen kielégítő, hogy innovatív üzleti megoldásainkat elismerték és nagyra értékelték a piacon”

Forrás: asiaone business

Kapcsolódó cikkek:

A Julius Bär lendületből veti meg a lábát Ázsiában

A Julius Bär költséget csökkent

Meghalt Hans J. Bär

Svájci-amerikai adókiegyezésre van szükség

A Julius Bärnak erős 2010-es éve volt

Lassan veszik át az új szabályokat a svájci magánbankok

Számozott bankszámlákat nyitnak a diszkrécióra vágyó ügyfelek

Két rangos díjat is megnyert a Julius Bär Bank

Szólj hozzá!

Címkék: svájci bank svájci magánbank svájci bankok julius bär

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr363558490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása