HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Osztrák családi bankok: Bankhaus Spängler

2012.01.11. 18:44 külföldi bankszámla

kulfoldibankszamlainfo-spangler-ermeA Bankhaus Spängler Ausztria legrégebbi bankháza. Története a salzburgi “Factorey”-ig nyúlik vissza, amelynek létezéséről már 1590-ből is maradtak fent emlékek. A “Factorey” létesítményen belül 1828-ban alapítottak bankházat, ez volt a Carl Spängler & Co. Azóta a pénzintézet hét generáción át családi tulajdonban maradt. Azt hogy a tulajdonosi kör mennyire szilárd és mennyire biztos kézzel vezetik a bankot, egyértelműen mutatja, hogy túlélték az osztrák-magyar monarchia 1873-as pénzügyi válságát, két világháborút, a nagy gazdasági válságot és természetesen a jelenlegi “turbulens” gazdasági eseményeket is megerősödve élték túl.

 

A Bankhaus Spängler széles körű tevékenységi körébe beletartozik a teljes univerzális banki tevékenység a magán vagy céges vagyon és eszközkezelés, a hitelezés és az értékpapír menedzsment. A bank legnagyobb értéke, hogy megalapítása óta ugyanúgy működik, hagyomány az ügyfelekkel fenntartott személyes kapcsolat és az egyedi, testreszabott megoldások alkalmazása. Ez az igazi magánbankok stílusa.

A bank szolgáltatásairól idézzük KR Heinrich Spängler, azaz a tulajdonos közleményét:

“A Bankhaus Spängler Ausztria legrégebbi bankja és mindig ügyfelei megbízható partnere volt. Mint családi tulajdonban álló magánbank különleges figyelmet fordítottunk a kkv-k, a családi vállalkozások és a magántulajdon védelmére.

Szolgáltatásaink három legfontosabb alapja a családi, a céges és vagyoni eszközök kezelése. Olyan összetett probléma specifikus területeken is kiváló teljesítményt nyújtunk, mint a vagyon átadása (átörökítése), a kockázatkezelés, a folyamatok kezelése, stb. Családi vállalkozásként a saját tapasztalatunk, hogy hosszú távra kell integrált tanácsadást adnunk, mert személyre szabott tanácsainkkal ügyfeleink jövőjét segítjük.

Amit mi úgy hívunk, hogy “Family Management”, az nem más, mint az összes szolgáltatásunk összessége, hogy ügyfeleinknek a legjobb tanácsadást és támogatást biztosítsuk, bármilyen nehéz is legyen a gazdasági helyzet.”

Kérjen tanácsadást ausztriai bankszámlanyitáshoz!

Kapcsolódó cikkek:

Osztrák magánbankok: Bank Winter

A Walser Privatbank AG negyedszer is Ausztria legjobb magánbankja

Magánbankok Ausztriában: LGT Bank Austria

Osztrák bankok listája I. - Ausztriai bankok A-B

Szólj hozzá!

Címkék: bankszámlanyitás ausztriában osztrák bankszámlanyitás osztrák bankok osztrák céges bankszámlanyitás osztrák bankszámla osztrák bank ausztria bank ausztria bankok ausztria bankszámlanyitás ausztriai bankszámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr903537667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása