HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Osztrák magánbankok: Bank Winter

2012.01.10. 23:31 külföldi bankszámla

winter-bank-kulfoldi-bankszamlanyitasinfo2Az osztrák magánbankot Alfred Winter alapította 1892-ben Bécsben és még abban az évben a bécsi tőzsdei tagságot is megszerzi. Több mint fél évszázadnyi sikeres működés és a történelem viharai után 1959-ben Simon Moskovics és Robert Winter újítják meg a pénzintézeti engedélyt és viszik sikerre a magánbankot.

1962. óta a bank híd szerepét töltötte be a Kelet és a Nyugat közötti kereskedelemben, sikeresen együttműködve a szocialista blokk állami tulajdonban lévő bankjaival. 1963-ban egyedüli osztrák bankként kapják meg az engedélyt arany importra és aranyérmék kibocsátásra. 1986-ban tőzsdére lépnek. 1997-ben a világ ezer legnagyobb bankja közül a 16. helyet szerzik meg a BIS mérce alapján.

 

2008-ra a Bank Winter teljes eszközállománya két milliárd euró és az egyik legnagyobb teljesen magántulajdonban lévő kereskedelmi bank, amely sikeres ügyletekben vesz részt Kínától Brazíliáig, de a fő piac továbbra is Közép-Kelet Európa maradt.

A Bank Winter teljes eszközállománya 2011. június végén TEUR 1.046.922 (1TEUR=1000EUR)

A Winter Bank testreszabott banki szolgáltatásokat nyújt magán, vállalati és közszférába tartozó ügyfeleinek. A pénzintézet kreatív és innovatív megoldásai biztosítják a folyamatos növekedést. Az ügyfelek mélyreható támogatást kapnak, a nemzetközi ügyfélkör számára természetes a kimagasló minőségű szolgáltatás és a rugalmas problémamegoldás.

A bank egyszerű struktúrája teszi lehetővé, hogy gyorsabban és hatékonyabban tudjanak eljárni.
Szolgáltatásai közé tartozik a megfelelő partner kiválasztása vagyon és eszközkezeléshez, M & A tanácsadás, segítség kelet-európai ingatlan ügyletekben és összetett kereskedelmi ügyletek finanszírozása.

Kérjen ingyenes segítséget és felvilágosítást osztrák bankszámlanyitáshoz!

Kapcsolódó cikkek:

A Walser Privatbank AG negyedszer is Ausztria legjobb magánbankja

Magánbankok Ausztriában: LGT Bank Austria

Osztrák bankok listája I. - Ausztriai bankok A-B

Szólj hozzá!

Címkék: osztrák bankszámlanyitás osztrák bankok osztrák bankszámla osztrák bank ausztria bank ausztria bankok ausztria bankszámlanyitás ausztriai bankszámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr703535683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása