HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Melyik a legjobb vagyonkezelő a németajkú országokban?

2012.01.10. 23:27 külföldi bankszámla

kulfoldi-bankszamla-osztrak-privatbank21Az osztrák magánbankok közül 2012-ben a “Fuchsbriefe teszt” alapján a Bank Gutman lett a legjobb vagyonkezelő, a másik osztrák kategóriagyőztessel a Walser magánbankkal együtt jelentősen az átlag felett teljesítettek. A magánbankok közül a többi németajkú országban a Feri Institutional & Family Office (Németország), a Bank Julius Bär (Svájc) és a DekaBank (Luxemburg) nyertek.

A Gutmann összességében a száz vizsgált magánbank közül a 18. helyen végzett. A vizsgált szempontok közül a legfontosabb az volt, hogyan sikerült a bankoknak az ügyfeleket megfelelően tájékoztatni a krízis során és megvédeni vagyonukat.

 

Az osztrák magánbankok között a Wasler ért még el magasan az átlag feletti teljesítményt. A két kategóriagyőztes után a Wiener Traditionshaus következett, majd az osztrák Credit Suisse. A Walser kitűnő eredményét a német határmenti ügyfelek kitűnő tájékoztatása miatt kapta, a Gutmann viszont Bécsben nyújtotta a legjobb minőségű szolgáltatást, áll a Fuchsbriefe elemzésében.

A 2012-es év legjobb vagyonkezelői az összes németajkú országot tekintve (Ausztria, Svájc, Liechtenstein, Luxemburg, Németország):
Feri Institutional & Family Office (Németország),
és a Bank Julius Bär (Svájc). A 3.-5. helyet mind luxemburgi magánbankok szerezték meg:
DekaBank Luxemburg, Hauck & Aufhäuser Banquiers, valamint a SEB Private Banking.

Kérjen ingyenes tájékoztatót osztrák bankszámlanyitásról!

Kapcsolódó cikkek:

A Walser Privatbank AG negyedszer is Ausztria legjobb magánbankja

Magánbankok Ausztriában: LGT Bank Austria

Osztrák bankok listája I. - Ausztriai bankok A-B

Szólj hozzá!

Címkék: osztrák bankszámlanyitás osztrák bankok osztrák bankszámla osztrák bank ausztria bank ausztria bankok ausztria bankszámlanyitás ausztriai bankszámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr203535681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása