HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Továbbra is foglalkozik befektetésekkel a Credit Suisse

2011.09.23. 13:36 külföldi bankszámla


BUSINESS-US-CREDITSUISSEA svájci Credit Suisse bank igazgatótanácsának elnöke elutasította, hogy elválasszák a befektetési részleget a bank többi csoportjától.

Urs Rhoner a Bilanz svájci magazinnak elmondta, hogy “rossz megoldás” a befektetési csoport leválasztása vagy megszüntetése.

A UBS féle bróker botrány miatt néhány svájci politikus azt sürgeti, hogy a UBS és a Credit Suisse zárják be befektetési részlegüket vagy válasszák le a többi banki tevékenységről, írta a swissinfo.

 

“Nem vehetünk részt a globális vagyonkezelési piacon befektetési bank és tőkepiaci jelenlét nélkül”, mondta Rhoner.

Rohner azt is kijelentette, hogy a fejlődő piacokról érkező ügyfelek kifejezetten igénylik a bank tőkepiaci szakértelmét. Szerinte a globális válság miatt át kellett világítaniuk a szolgáltatásaikat és megvédte, hogy az amerikai ügyfelek részére többet nem nyújtanak offshore szolgáltatásokat.

“Keményebb szabályokat vezettünk be mint mások, a határokon átnyúló üzletben. A szigorúság miatt még alkalmazottakat is vesztettünk.”

Az amerikai adóhatóság nemrég követelte a Credit Suisse-től, hogy adják át a adókerüléssel gyanúsított amerikai bankszámla tulajdonosok adatait.

Kapcsolódó cikkek:

Aláírták az offshore adócsalási vita végét jelentő szerződést Berlinben

Mi lesz a Svájcban őrzött adózatlan vagyonokkal?

Svájci biztonságba menekül a gazdagok és a szegények pénze

Egy bázeli főbankár elutasítja az amerikai ügyfeleket

Svájci bankszámlanyitás alapfeltételei

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Svájci bankszámlanyitás menete

Gyakorlati tanácsok svájci bankszámlanyitáshoz

Svájci bankszámla FAQ 1

Svájci magánbankok

Új utakon a svájci magánbankolás

Számozott bankszámlákat nyitnak a diszkrécióra vágyó ügyfelek

Szólj hozzá!

Címkék: svájci frank credit suisse svájci bank svájci banktitok svájci bankok svájci bankszámlanyitás bankszámlanyitás svájcban svájci bankszámlanyitás otthonról svájci banki ügyfél

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr603249329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása