HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Svájcban lehet először arannyal fizetni az értékpapírokért

2011.09.20. 09:09 külföldi bankszámla


svajcicegalapitasinfo-svajci-aranyszamla-xau-aranyHamarosan arannyal lehet kifizetni az értékpapírokat a svájci értéktőzsdén, a világon elsőként.

A SIX Securities Services azután jelentette be a tervet, miután sikeresen végződtek a próbák.

A svájci tőzsde ésa Scoach Switzerland (a strukturált termékek tőzsdéje) októberben tervezik bevezetni a termékek bevezetését és kereskedelmét XAU egységnyi aranyban (egyenlő egy troy uncia arannyal), írja a swissinfo.

 

SIX Securities Services azt nyilatkozta, hogy a befektetők növekvő érdeklődése miatt indítanák el a lehetőséget és azért, amelynek oka a “piaci bizonytalanság”.

“Az arany az új pénz”, áll a cég közleményében.

Ha valaki értékpapírügyletek során nemesfémmel akar fizetni, ahhoz XAU aranyszámlát kell nyitnia. És jó sok aranyat tenni rá.

Kapcsolódó cikkek:

Svájci biztonságba menekül a gazdagok és a szegények pénze

Svájc biztonságos kikötő a külföldiek számára

Palládium a legnemesebb fém

Nemesfémek: Aranyéhség

Nincs elég hely az aranynak a svájci bankokban

Hongkongi aranyszámla előnyei

Nem ért véget az aranyláz

Nem ért véget az aranyláz II. rész

Egyre fényesebben csillog az arany

Szólj hozzá!

Címkék: arany svájci bank svájci banktitok cégalapítás svájcban svájci bankok svájci bankszámlanyitás bankszámlanyitás svájcban svájci banki ügyfél aranyszámla svájci aranyszámla

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr413240231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása