HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

26 millió dollárt találtak gazdátlan bankszámlákon

2011.09.20. 09:15 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-alvo-bankszamlaAz amerikai New Jerseyben az állami kincstárnok bukkant a pénzre régi, alvó bankszámlákon. Az eddig rejtőző pénz kötvénykibocsátásokból maradt meg, egy része még a múlt század hatvanas éveiben került a számlákra.

Sidamon-Eristoff kincstárnok reméli, hogy a pénz egy részét az állam adósságainak törlesztésére lehet használni. A végső döntést a pénz sorsáról azonban az állami törvényhozás mondja majd ki.

 

 

Hivatalnokok szerint a vizsgálat néhány hónappal ezelőtt indult, amikor az államirányítási és költségvetési iroda egyik elemzője kérdezősködni kezdett  a régi alapok miatt.

A felülvizsgálat még hónapokig eltarthat, de a kincstárnok arra számít, hogy további gazdátlan vagyonokat találnak.

Kapcsolódó cikkek:

Az Ön svájci bankszámlájáról

A svájci banki ombudsman esetei

A svájci banki ombudsman

Elveszett számlák

Szólj hozzá!

Címkék: svájci banktitok bankszámlanyitás külföldi bankszámla bankszámlanyitás külföldön offshore bankszámlanyitás bankszámlanyitás svájcban külföldi bankszámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr803240240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása