HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Külföldi (offshore) bankszámlák típusai - Magán (privát) offshore bankszámla

2011.09.16. 12:03 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-magan-offshore-bankszamlaAz offshore bankszámlák közül utoljára a magán(privát) offshore bankszámlákról lesz szó.
Ezeket a shelteroffshore definíciója szerint, általában magas jövedelmű magánszemélyek nyitják vagy olyan tehetős cégek, amelyek magánszemélyek személyes közreműködésével végeznek exkluzív feladatokat.

A szolgáltatások korszerűsítése és a személyes banki számlamenedzseri poszt eltűnése ahhoz vezetett, hogy a legtöbb pénzintézetben az ügyfélkapcsolat szintje egységes színvonalra jutott. Azonban vannak olyan ügyfelek, akik sokkal személyesebb hozzáállást és a pénzügyeik folyamatos ellenőrzési lehetőségét várják el.

 

A magánbanki vagy privátbanki számla kitűnő megoldás a magánszemélyeknek. Ők profitálnak a személyes magánbankárjuk szakmai hozzájárulásából, vele szoros üzleti kapcsolatban fognak tevékenykedni.

A magánbankár végzi a menedzsment feladatokat és például kezelheti a befektetési portfóliót is.

Melyik offshore bankszámlára van szüksége?

A külföldi (offshore) bankszámlák bemutatásáról szóló cikksorozatunk elolvasása után minden bizonnyal könnyebb kiválasztani a megfelelő külföldi(offshore) bankszámlát.

A külföldi bankszámla megnyitása előtt érdemes ingyenes szakértői segítséget igénybe venni. Ha mégis egyedül kezd a nemzetközi pénzvilág lehetőségeinek feltérképezésébe, akkor gondosan hasonlítsa össze a lehetséges bankok ajánlatait, termékeit és a banktitokra (bankszámla adat biztonság)vonatkozó rendelkezéseket. Ebben kétségkívül segít az Internet, mert a nemzetközi bankok online is hirdetik a bankszámlanyitási lehetőségeket és az előnyöket. Amennyiben magánbankban akar magánbankszámlát nyitni, akkor az szinte lehetetlen az “utcáról belépve”, ahhoz ajánlás szükséges.

Kapcsolódó cikkek:

Külföldi (offshore) bankszámlák típusai - Offshore üzleti bankszámla

Külföldi (offshore) bankszámlák típusai - A multi-valuta offshore bankszámla

Külföldi (offshore) bankszámlák típusai - Prémium vagy egyszerű számla?

Külföldi (offshore) bankszámlák típusai - Nemzetközi bankszámlák

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Hol érdemes külföldi bankszámlát nyitni?

Svájci bankszámlanyitás otthonról vagy online

Svájci bankszámlanyitás menete

Svájci bankszámlanyitás

Miért költöznek a külföldi cégek Svájcba?

Mennyire biztonságos vagy diszkrét egy svájci bank?

Szólj hozzá!

Címkék: bankszámlanyitás külföldön offshore bank offshore bankszámla offshore bankszámlanyitás bankszámlanyitás svájcban magánbank magánbankár

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr253231572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása