HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

A nők nem osztoznak a bankszámlájukon

2011.08.17. 19:53 külföldi bankszámla


kulfoldibankszamlainfo-noi-bankszamlaEgy nemrég megjelent elemzés szerint a nők könnyebben mondanak igent lánykéréskor, mint ahányan közös bankszámlát nyitnának barátjukkal.

A Friends Life jelentése szerint a szingli nők 45 százaléka idegenkedik partnerük mellett pénzügyileg is elkötelezniük magukat, míg 61 százalékuk szerint egy kapcsolatban fontos és hasznos a pénzügyi függetlenség.

 

 

A lakásukat bérlő nők ráadásul szívesebben veszneklakást is, mint himnemútársaik. A hölgyek 53 szeretne önálló lakhelyet a következő öt éven belül, bár ezzel csak a férfiak harmada értett egyet.

“A nők keményen megküzdöttek a pénzügyi függetlenségükért és úgy határoztak, hogy ezt nem adják fel, függetlenül attól, hogy kapcsolatban vannak-e éppen, vagy egyedül élnek”, mondta Kim Clarke a Friends at Life HR főnöke..

Kapcsolódó cikkek:

Az öt legfontosabb indok arra, hogy miért kell bankszámlát nyitni a gyerekeknek

Pénzügyi jótanácsok nőknek válás előtt

Fontos pénzügyi lépések és előkészületek a válóper kezdete előtt

Európai alacsony adózású bankszámlanyitás: Svájc

Lehet-e egyáltalán titkos egy alacsony adózású számla?

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Magán vagy vállalati alacsony adózású, külföldi bankszámlát érdemes nyitni?

Szólj hozzá!

Címkék: bankszámlanyitás külföldi bankszámla bankszámlanyitás külföldön külföldi bankszámlanyitás nő bankszámla nők bankszámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr413160985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása