HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Panamai vízum és állandó tartózkodási engedély, bevándorlás

2011.07.25. 13:33 külföldi bankszámla

 


kulfoldibankszamlainfo-panama-utlevel

 

A panamai kormány különféle, a bevándorlást segítő törvényeket hozott létre, amelyek lehetővé teszik külföldiek számára, hogy ideiglenes vagy állandó panamai tartózkodási engedélyt kapjanak, munkavállalási engedélyt, de akár panamai állampolgárságot és/vagy panamai útlevelet is.   A panamai bevándorlási törvények célja, hogy bátorítsák a befektetőket és élénkítsék a hazai gazdaságot.

 

Fontos tudni, hogy a különböző bevándorlási programok különféle végeredményhez vezetnek, tehát vannak külön tartózkodásra jogosító vagy munkavégzést segítő programok, stb.

Sok nemzetközi befektető és cég talált kitűnő lehetőségeket  Panamában, például az újraerdősítésben, gyárépítésben, összeszerelő és elosztó üzemek építésében, szoftver fejlesztésben, call centerek létrehozásában és működtetésében. Természetesen ezeken kívül is sok ajánlat várja az érdeklődőket Panamában.

A befektetők számára a tartózkodási engedély tulajdonképpen csak egy, a Panamában elérhető előnyök között.  A különféle panamai bevándorlási és tartózkodási engedélyek alkalmasak arra, hogy ösztönözzék a befektetőket az áttelepülésre, a panamai állampolgárság megszerzésére.

Szakértői segítséggel könnyen és szakszerűen megoldható a panamai vízumok vagy az útlevél megszerzése.

Folytatjuk!
Kapcsolódó cikkek:

A Kajmán-szigetek várja a befektetőket

Hol érdemes letelepedni? V. rész: Panama

Hová érdemes költözni külföldön? III. rész: Kanada

Hová érdemes külföldre költözni? II. rész: Szingapúr

Vége a panamai banktitoknak?

A panamai banktitok megsértése

A pénz útjának eltüntetése: Bevezető

A pénz nyomának eltüntetése: gyakorlati útmutató

Bankolás második állampolgárság segítségével

Bankolás második útlevéllel: gyakorlati útmutató

Panamai bankszámlanyitás menete

Mire jó egy panamai bankszámla?

Panamai alacsony adózású bankok

A panamai bankolás rövid története

Panamai banktitok és bankfelügyelet

Szólj hozzá!

Címkék: panamai bankszámlanyitás panamai banktitok panamai vízum panamai útlevél panama letelepedés panama tartózkodási engedély panama bevándorlás panama kiköltözés panama munkavállalás panama munka panama munkavállalási engedély

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr333096121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása