HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Már nem is olyan drágák a svájci városok

2011.07.24. 21:39 külföldi bankszámla


svajcicegalapitasinfo-draga-svajci-varosokAz élet a svájci városokban már messze nem a legdrágább a világon. Egy felmérés szerint a kiköltözők számára legdrágább település Luanda, Angola fővárosa.

Luanda volt tavaly is a legdrágább, majd Tokió és a Csádban található N’Djamena követik a Mercer felmérése szerint. A legdrágább tíz városba belefért Szingapúr (8.) és Sao Paulo (10.) is, a brazil metropolisz tavaly még a 21. helyen állt.

 

 

A felmérés 214 várost hasonlít össze az étel, lakhatás, közlekedés és a ruházat árának összevetése alapján.

A felmérésben a viszonyítási alap New York és a különféle áraknak a dollárhoz viszonyított változása. A Mercer szerint például a brazil városok azért drágultak meg jelentősen, mert a reál nagyon megerősödött a dollárhoz képest.

A jelentés szerint Európában “relatíve stabilak” maradtak a  legfontosabb költségek árai. Még mindig Moszkva  a legdrágább európai város, idén is a második helyet szerezte meg, Genf az ötödik, míg Zürich egy helyet túldrágulva a hetedik lett.

A régen igen drágának mondható London a 17. helyről egyet csúszott vissza.

Kapcsolódó cikkek:

Komoly gondokat okoz az erős svájci frank

Az erős svájci frank

Külföldre jár vásárolni a svájciak 70 százaléka

Svájc a leginnovatívabb ország

Miért költöznek a külföldi cégek Svájcba?

A svájci gazdaság a “legliberálisabb” Európában

Még mindig Svájc a legversenyképesebb ország

Svájc lehet az ír válság nyertese

Svájci előny a gazdasági versenyben

Szólj hozzá!

Címkék: svájc svájci frank svájci bank svájci cégalapítás svájci cégek svájci adó svájci bankok svájci bankszámlanyitás svájci állás svájci ag alapítás svájci adóoptimalizálás svájci élet svájci adók svájci cég adózása

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr913094650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása