HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Hogyan csalogatják a kantonok a befektetőket?

2011.06.08. 22:49 külföldi bankszámla


svajcicegalapitasinfo-kanton-promocioA kantonok számára most nem az a legfontosabb, hogy alacsony adókkal csábítsák a lehetséges befektetőket, hanem hogy együtt kampányoljanak-e külföldön vagy minden kanton csináljon saját promóciós stratégiát.

Fribourg alig egy éve csatlakozott egy kantonális szövetséghez, de már most erősen kétséges az eredmény. Aargau tavaly ki is lépett a közös promócióra létrehozott szervezetből, más kantonok azonban sikeresen működtek együtt, írja a swissinfo.ch.

 

A más országokban folytatott marketing tevékenység elég drága műveletnek minősül. A svájci kantonok olyan országokkal versenyeznek a kínai, indiai, amerikai cégek betelepüléséért, mint más kifinomult módszerekkel tevékenykedő országok.

A siker lényege az állandó jelenlét és a gyakori kampányok, valamint hivatalos látogatások. Ezért nem csoda, ha összefognak a kantonok és egyesült erővel jelennek meg például a távoli piacokon.

A “Nagy Genf és Bern Régió (GBBA) tavaly alakult gazdaság fejlesztési szervezet, amelyben Genf, Bern, Valais, Vaud, Neuchâtel és Fribourg kantonok vesznek részt, a tagok évi négy millió svájci frankot tesznek a fejlesztési alapba.

Folytatjuk!

Kapcsolódó cikkek:

A svájci pénzmágnes kantonok

Miért költöznek a külföldi cégek Svájcba?

Cégalapítás Zug kantonban:Ingatlanok és kapcsolatkeresés

Adózás Zug kantonban

Cégalapítás Zug kantonban: munkaerő és munkavállalási engedély

Svájci cégalapítás Zug kantonban

Tovább drágulnak az ingatlanok Svájcban

Szólj hozzá!

Címkék: svájc svájci svájcban svájci bank svájci cégalapítás svájci cég svájci cégek svájci adó svájci banktitok svájci állás svájci gmbh alapítás svájci ag alapítás svájci munkakeresés svájci adóoptimalizálás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr932969282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása