HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Külföldi bankszámlanyitás hírösszefoglaló 2012. V. 9-15.

2012.05.15. 04:08 külföldi bankszámla

 

 

Elveszett az offshore ellenes háború II. rész

Az egyértelmű, hogy az egyes területek offshore bankjaiban kezelt vagyonok növekedése és csökkenése függ az aláírt nemzetközi adószerződések számától. Viszont az egyes adóparadicsomokból elfolyó pénz egyszerűen más offshore területekre került, ahol más országokkal írtak alá kétoldalú szerződéseket.

A Kajmán-szigetek szabálytisztelőbb offshore terület, mint az OECD tagállamok

A valóság tehát minden állításal szemben az, hogy az offshore területek sokkal jobban szabályzottak, mint az OECD tagországok.

Hűségesek maradnak a svájci bankok ügyfelei

Nem hagyják ott az ügyfelek a svájci bankokat, miután az alpesi ország megkötötte az adóelkerülés elleni szerződéseket.

Milyen hitelkártyát válasszanak a kiskereskedők?

A kisvállalkozásoknak természetesen szükségük van hitelkártyára. Így lehet hitelbe vásárolni a cég számára, egyszerűsíteni a könyvelést, valamint el lehet választani a személyes és az üzleti vásárlást.

Milyen hitelkártyát válasszanak a kisvállalkozók II. rész

Az éves díj nagysága miatt néha a kisvállalkozók rögtön elutasítják a hitelkártyát. Pedig érdemes alaposabban megvizsgálni az ajánlatot, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy mit adnak az éves díjért cserébe. Például, ha cash back kártyát választ valaki és minden kiadását a kártyával intézi, akkor lehet hogy a vissza adott pénzmennyiség jóval több, mint az éves díj.

Szólj hozzá!

Címkék: cégalapítás offshore svájci bankszámla hitelkártya választás kajmán szigetek cégalapítás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr744509045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása