HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Külföldi bankszámla hírösszefoglaló és ajánló 2012.V.2-7.

2012.05.08. 03:45 külföldi bankszámla

 

Online feketepiacok, illegális vásárlás névtelenül az Interneten - bevezető

Veszélyes vizekre evezünk, de érdemes egy kicsit többet tudni arról az egyre jelentősebb fenyegetésről, hogyan lehet az interneten névtelenül illegális javakat beszerezni.

Illegális vásárlás az online feketepiacon - A pénz mozgatása

Ahová elindulunk, ott lopott hitelkártyákat, hitelkártya-írót, hamis igazolványokat és hétpróbás vevő esetén akár egy páncélöklöt is rakhat a kosarába. De először névtelen és követhetetlen digitális pénzt kell beszerezni.

Online pénzmosás, névtelenség és a feketepiacok megtalálása

Kicsit olyan lesz a találati lista, mint a Yahoo korai változatában, szépen termékek szerint rendszerezve: kábítószerek, fegyverek, hitelkártyák, stb.

Online pénzmosás és a névtelenség elérése után jöhet a vásárlás

Miután sikerült megfelelő mennyiségű bitcoinhoz jutni, majd a Tor segítségével elleplezni a nyomokat, már lehet vásárolni az online feketepiacon.

Csúfos kudarc eddig az offshore ellenes háború

A 2008. óta zajló összehangolt támadás a nemzetközi adókerülés ellen nem ért el semmit, ha az offshore pénzügyi központokba folyó pénzmennyiségeket elemezzük

Szólj hozzá!

Címkék: pénzmosás offshore bank offshore bankszámlanyitás offshore cégalapítás offshore számla online pénzmosás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr54495333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása